Gigi Ros presenta «Tota l’Estona», el segon avançament del què serà el seu EP de debut

Text – Redacció-Música Global. Fotos – Música Global.

«Tota l’Estona» és el segon single del primer EP de Gigi Ros que veurà la llum aquest 2022.

Amb aquest segon avançament l’artista mostra una nova faceta més despreocupada on juga amb influències de l’afro beat, l’indie pop o l’electrònica i en la qual apel·la a temes que la colpeixen des d’un punt de vista generacional. 

Qüestions com la necessitat d’una sensació de producció i productivitat permanent, passant per moments d’autoestima plena o sentint la síndrome de la impostora, els dubtes, la feminitat, l’exposició pública… un viatge per tots els moods que transita per acabar acceptant la contradicció absoluta en la qual habita.

“Tota l’Estona” és una cançó que neix a partir de la pressió que exercim sobre nosaltres mateixes, la pressió (pròpia o externa) que exercim sobre la imatge del que volem ser, que es correspon a ideals inabastables i poc reals.

Una cançó que balla al voltant de la contradicció i de la culpa per no arribar -ni de lluny- a allò que ens agradaria ser tota l’estona. Una acceptació de la complexitat i de la bellesa que implica ser totes les versions d’una mateixa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: