Maria Jacobs sempre torna, i ho fa amb més força que mai presentant el primer senzill avançament del seu nou disc

Text – Redacció-Música Global. Fotos – Música Global.

Tres anys després de la publicació del seu últim treball discogràfic titulat ‘Invisible’ (Música Global, 2019), Maria Jacobs ens avança ‘Sempre Tornes’, el primer senzill de què serà el seu nou disc.

Una cançó que parla d’una relació reiterant en què, encara que passi el temps, aquest primer instint cap a aquella persona no esvaeix. Això porta a plantejar-se si realment és un sentiment positiu o tòxic perquè, en realitat, aquella química no s’apagarà mai.

Tracta també com afecten les xarxes socials a una relació: la sensació d’inseguretat i dubtes que pot generar. Com, inconscientment, el fet de veure certes imatges d’algú ens pot portar a sentir l’impuls de parlar-hi, o com la necessitat de saber de l’altra persona creix.

La cançó formarà part del seu pròxim àlbum titulat ‘Et Porto Escrit’, un projecte conformat per 11 temes i amb el seu estil poprock barrejant el gènere funk, tots en català, on l’artista es reinventa. ‘Et Porto Escrit’ és un disc que va més enllà de la música: on compondre’l ha significat un abans i un després per a Jacobs, permetent-li descobrir que l’arma més poderosa que té i que mai ningú li podrà robar és parlar amb veritat des del cor.

El videoclip gira al voltant de diverses ubicacions: l’habitació, on més temps estem amb el mòbil i conseqüentment a les xarxes socials; una ‘roller coaster disco’ amb una girl squad potent que no tem a res per a donar un caire més vintage; i dues zones a l’aire lliure on transcorre la història, movent-nos sobre rodes de longboard, patins de quatre rodes i coreografies a un aparcament a l’aire lliure.

‘Sempre Tornes’ arriba acompanyada per un videoclip, on han volgut fer un gir estètic jugant amb la dualitat cromàtica del blau i el rosa que, estereotipadament ha determinat el blau com un color més masculí i el rosa femení. Jacobs ha volgut jugar amb la ironia dels dos colors i demostrar que cadascú de nosaltres portem els dos colors a la pell.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: