La sèrie «Operación Marea Negra», de Calparsoro, arribarà a TV3 a partir de la tardor del 2022

Dirigida per Daniel Calparsoro i protagonitzada per l’actor Álex González, «Operación Marea Negra» és una sèrie produïda per Ficción Producciones en coproducció amb les televisions de la Forta, entre elles TV3.

La sèrie de 4 capítols de 50 minuts de durada, inspirada en la història real del primer narcosubmarí interceptat a Europa, es podrà veure aquest febrer a Amazon Exclusive i a partir de la tardor del 2022 a TV3.

«Operación Marea Negra» està dirigida per Daniel Calparsoro i protagonitzada per l’actor Álex González («3 Caminos») al paper de Nando. Completen el repartiment intèrprets nacionals i internacionals de la talla de Nerea Barros («La isla mínima»), Nuno Lopes («White Lines»), Miquel Insua («La unidad»), Luis Zahera («El Reino»), Xosé Barato («Alba»), Carles Francino («Las chicas del cable»), Manuel Manquiña («Antes de la quema»), Lúcia Moniz («Love Actually»), Luis Esparteiro («Super Pai»), David Trejos («Perdida»), Leandro Firmino («Ciudad de Dios») i Bruno Galiasso («Marighella»).

Ambientada el novembre del 2019, un semisubmergible de construcció artesanal travessa l’oceà Atlàntic amb tres tones de cocaïna al seu interior. Dins, tres homes sobreviuen a tempestes, corrents, avaries, gana, baralles i un constant assetjament policial. Al capdavant dels comandaments hi va Nando, un jove gallec campió d’Espanya de boxa amateur i marí expert sense recursos econòmics, que es veu obligat a buscar altres mitjans per guanyar-se la vida.

«Operación Marea Negra», que estrenarà Amazon Exclusive aquest febrer i TV3 a partir de la tardor del 2022,  comptarà amb 4 episodis de 50 minuts de durada produïts per Ficción Producciones («3 caminos», «Vivir sin permiso»), amb Mamen Quintas i Julio Casal com a productors executius, al costat de les televisions de la Forta (CCMA, CRTVG, SAMC, EITB MEDIA, TVPC, RTPA i IB3), que participen en règim de coproducció.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: