Master Xof arriba al Teatre Condal

Text – Redacció-Focus. Foto – Focus.

Arriba al Teatre Condal: Master Xof, una producció de Focus creada i protagonitzada per Joan Pera, sota la direcció d’Enric Llort i amb l’assessoria còmica de David Olivares. Joan Pera, Enric Llort i David Olivares tornen a treballar junts després del seu últim èxit Alguns neixen estrellats, una comèdia també exhibida al Teatre Condal. Aquesta vegada Joan Pera deixa enrere aquell personatge ingenu i es converteix en l’amo i xef d’un restaurant. Una comèdia amb 10 úniques funcions per a unes dates molt especials.

Sinopsi
Amb el restaurant ple a vessar, Joan Pera, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma. Darrere els fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, el nostre Master Xof prepararà per a tots nosaltres un menú d’aquells que agraden a tothom… Però aquesta nit, i per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. S’haurà de retirar o  continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida?

Master Xof es podrà veure a partir del dissabte 25 de desembre de 2021 al Teatre Condal.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: