La Grossa i la Bèstia d’Ever Blanchet. Música de Josep Maria Borràs. Al Teatre Gaudí del 22 de desembre al 30 de gener

Text – Redacció-Teatre Gaudí. Fotos – Teatre Gaudí.

Mataries per viure en un pis a l’Eixample? Amb aquesta pregunta de fons, arriba “La Grossa i la Bèstia“, un thriller musical de nova creació. La Bolinda té un pis llogat a Provença 108, però qui paga la mensualitat és el Nacho, la seva parella i aspirant a magnat del pladur. El molt animal sovint la tanca amb clau per sortir a lligar amb la Celina, una noia amb afició per les arts marcials i que casualment busca pis. Obligats a conviure tots tres sota un mateix sostre, començarà un conflicte amb plans secrets, que requeriran la intervenció del Virginio Birra, un Mosso d’Esquadra i del Sixto, el repartidor de pizzes. Quatre músics en directe, tretze cançons i un desenllaç bestial!

FITXA ARTÍSTICA 

Text i cançons: Ever Blanchet | Música i direcció musical: Josep M. Borràs  | Direcció vocal: Anna Valldeneu | Direcció escènica: Maria Clausó i Ever Blanchet | Ajudant de direcció: Eles Alavedra | Producció: Versus Teatre | Disseny d’escenografia i vestuari: Alícia Leiva-Otto | Disseny d’il·luminació: Albert Julve | Disseny de so: Xose Fernández | Tècnic de so: Felipe Montesinos | Tècnic de llums: Ignasi Peralta | Audiovisuals: Abel Cunillera | Producció: Roxana Diaz | Disseny: Neus Vallespí | Agraïments: Anna Corredera, Èlia Genís, Jordi Zamora

REPARTIMENT 

Boli: Carol González | Flaqui: Anna Herebia | Nacho: Sergio Campoy | Virginio Birra (Mosso d’Esquadra): Jaume Casals | Sixto, (pizzero): Carles Pulido 

MÚSICS

Teclat: Josep Maria Borràs | Guitarra: Pep Mendoza | Baix: Joan Gené | Bateria: Àlex Gaspa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: