El TNC presenta A Man of Good Hope, un espectacle musical d’Isango Ensemble basat en fets reals 

Text – Redacció-TNC. Foto – Keith Pattison.

A Man of Good Hope és un espectacle musical amb autoria d’Isango Ensemble (a partir de Jonny Steinberg) basat en fets reals. El text narra la història de l’Asad, un nen orfe de vuit anys que lluita per arribar a viure en un lloc segur, i compta amb un repartiment de 22 intèrprets damunt de l’escenari. L’espectacle farà 4 úniques funcions a la Sala Gran del TNC: del 18 al 21 de novembre.

© Keith Pattison

Un espectacle de teatre musical vingut directament des de Sud-àfrica

A Man of Good Hope ens acosta una realitat a la que Europa fa molts anys que li gira l’esquena: l’Àfrica, els immigrants i els refugiats. Un espectacle de teatre musical basat en fets reals: el periple de l’Asad, un nen orfe de vuit anys, per arribar a un lloc segur. Una història que ens arriba de la mà de la prestigiosa companyia sud-africana Isango Ensemble.

···

A Man of Good Hope és una peça important no només per a la companyia Isango i per a Sud-àfrica sinó per al món sencer, ja que parla d’una de les crisis més significatives a les quals hem hagut de fer front a nivell mundial en els últims temps: la de les migracions econòmiques i els refugiats. Basada en el viatge extraordinari d’Asad, l’obra és un conte explicat amb sentit de l’humor, amb una música meravellosa i, sobretot, amb una humanitat desbordant. Interpretat a l’estil característic de la companyia, aquesta peça musical teatral és un crit a la comprensió i a la compassió.

Mark Dornford-May, director de l’espectacle

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: