Cirque du Soleil torna a Barcelona amb LUZIA

el

Texto – Premsa Publispec. Fotos – Matt Beard / Vestuario: Giovanna Buzzi / 2016 Cirque du Soleil.

La gran carpa del Cirque du Soleil es tornarà a aixecar a Europa per primera vegada després de la pandèmia a Barcelona (Districte Cultural de l’Hospitalet) a partir del 17 de març de 2022.

El 8 de març de 2020 va ser l’últim dia que la gran carpa del Cirque du Soleil va estar instal·lada a Sevilla. Han passat prop de dos anys des de llavors, un període molt llarg en què tots els artistes i treballadors que formen part de Cirque du Soleil han estat esperant amb impaciència poder retrobar-se amb el públic. Provocar la imaginació, estimular els sentits i despertar emocions en els espectadors sempre ha estat part de la missió de Cirque du Soleil. I ara, aquesta tasca és més important i necessària que mai.

© Matt Beard / Vestuario: Giovanna Buzzi / 2016 Cirque du Soleil

«Aquest és el moment que tots esperàvem», afirma Daniel Lamarre, president i director executiu de Cirque du Soleil Entertainment Group. «Després de gairebé dos anys, Cirque du Soleil torna a Barcelona, Alacant i Madrid, tres ciutats en què sempre ens hem sentit com a casa. És un moment especialment emotiu per a tots nosaltres, ja que esperàvem ansiosos tornar als escenaris. Barcelona serà el primer lloc d’Europa on la gran carpa tornarà a aixecar-se d’ençà de l’inici de la pandèmia. Estic molt orgullós de la resiliència dels nostres artistes i empleats, que han perseverat en els temps més difícils. No puc esperar per veure com es tornen a encendre els llums i que els nostres fans gaudeixin de LUZIA un cop més. L’entreacte ha acabat!».

© Matt Beard / Vestuario: Giovanna Buzzi / 2016 Cirque du Soleil

El 2021 Cirque du Soleil compleix 23 anys de gires a Catalunya, amb 11 espectacles diferents. Milers de funcions que han creat una estreta relació entre la companyia canadenca i el públic català. Ara, aquesta història d’amor continua amb el retorn de Cirque du Soleil, que aixecarà la seva carpa al Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), i la presència a la gira de LUZIA, una autèntica festa per als sentits, surrealista i brillant, en la qual participen prop de 50 artistes. «El retorn del Cirque du Soleil a l’Hospitalet és, després d’aquests últims 18 mesos tan complicats per la pandèmia, una notícia extraordinària», declara Núria Marín i Martínez, alcaldessa de l’Hospitalet. «És la demostració evident que la nostra ciutat ha entrat en fase de reactivació econòmica i social i que el Districte Cultural de l’Hospitalet continua acollint espectacles de referència mundial. Benvingut Cirque du Soleil un cop més a una ciutat tan acollidora com l’Hospitalet, que us rep amb els braços oberts després d’aquest llarg intermedi, i amb moltes ganes de veure el vostre nou espectacle, LUZIA.»

© Matt Beard / Vestuario: Giovanna Buzzi / 2016 Cirque du Soleil

LUZIA és una producció de Cirque du Soleil creada i dirigida per Daniele Finzi Pasca, que ens transporta al cor d’un Mèxic imaginari. Un lloc sorgit d’un somni, on la llum (la «luz” del títol) calma l’esperit i la pluja ens acarona. Amb impressionants acrobàcies i grans sorpreses visuals, LUZIA convida el públic a submergir-se en un viatge oníric per un món vibrant i sumptuós suspès en algun punt entre la realitat i la irrealitat. Lliscant entre un antic plató de cinema, el vast oceà, un saló de ball ple de fum o l’àrid desert, LUZIA posa en escena molts llocs, rostres i sons de Mèxic, barrejant tradició i modernitat. A més, l’espectacle captiva amb la incorporació —per primera vegada en una producció itinerant del Cirque du Soleil— de la pluja a la proposta artística, que crea instants excepcionals.

LUZIA es podrà gaudir a Barcelona (Districte Cultural de l’Hospitalet) a partir del 17 de març de 2022. Després, l’espectacle visitarà Alacant a partir del 14 de juliol i Madrid (Escenari Porta de l’Àngel) a partir del 5 de novembre de 2022.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s