Concert commemoratiu “50 anys de Pau Casals a les Nacions Unides» aquest diumenge al Palau de la Música Catalana, amb l’orquestra Franz Schubert Filharmonia i el Cor de l’Orfeó Català

Text – Redacció-Premsa Fundació Pau Casals. Fotos – Premsa Fundació Pau Casals.

Aquest diumenge 24 d’octubre, a les 18.30h el Palau de la Música Catalana acollirà el concert titulat “50 anys de Pau Casals a les Nacions Unides”, que se celebra per commemorar els cinquanta anys de l’estrena de l’Himne per a les Nacions Unides de Pau Casals, la condecoració amb la Medalla de la Pau i el discurs de Pau Casals a l’Assemblea General de l’ONU.

El concert anirà a càrrec de l’orquestra Franz Schubert Filharmonia i el Cor de l’Orfeó Català, sota la direcció del mestre Tomàs Grau. El programa musical del concert inclou l’Himne que Nacions Unides va encarregar a Pau Casals, el concert per a dos violins en re menor de J.S. Bach i l’Himne a l’Alegria de la Novena simfonia de L.v Beethoven.

Cor de l’Orfeó Català
Franz Schubert Filharmonia

El 50è aniversari del discurs de Pau Casals a les Nacions Unides ha estat declarat “commemoració oficial de 2021” per la Generalitat de Catalunya. L’acte comptarà amb intervencions de les autoritats.

Enguany es compleixen 50 anys de l’estrena de l’Himne per a les Nacions Unides amb lletra del poeta W.H. Auden que el Secretari General U-Thant li va encarregar a Pau Casals.

Programa musical:

P. Casals Himne per a les Nacions Unides
J.S. Bach: Concert per a dos violins en Re menor, BWV 1043
L. van Beethoven: Novena simfonia en Re menor, op. 125, 4t moviment “Himne a l’alegria”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: