«Señora de rojo sobre fondo gris», amb José Sacristán, arriba al Teatre Romea

el

Text – Redacció-Focus. Fotos – Pablo Sarompas.

El Teatre Romea presenta Señora de rojo sobre fondo gris, una producció de Sabre Producciones, Pentación Espectáculos, TalyCual i AGM. L’obra de Miguel Delibes, està dirigida per José Sámano, protagonitzada per José Sacristán, i adaptada per ambdós últims, juntament amb Inés Camiña.

Señora de rojo sobre fondo gris ofereix una mirada íntima de la història en la qual l’escriptor Miguel Delibes va donar testimoni de la seva admiració per la seva dona: Ángeles de Castro. L’espectacle es presenta com un mitjà per explorar la història íntima del matrimoni, així com l’amor que compartien i el tràgic desenllaç de la seva relació. Un homenatge de Miguel Delibes que enllaça confessió, memòries, discurs íntim i declaració pública d’amor.

©Pablo Sarompas

L’espectacle trasllada l’espectador a l’estiu i tardor d’un inequívoc 1975, mentre parla de la pèrdua de la muller en el camí desenfrenat cap a la mort.

©Pablo Sarompas

Aquesta obra teatral és el relat d’una història d’amor que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seva emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

©Pablo Sarompas

Diversos guardons reconeixen les creacions literàries de Delibes: premi de la Crítica (1962), premi Príncep d’Astúries de les Lletres (1981), el Premio Nacional de las Letras Españolas (1991) i el premi Cervantes (1993). El director, José Sámano, i l’actor José Sacristán tornen a transitar plegats per l’univers de Delibes trenta anys després de portar a escena Las guerras de nuestros antepasados.

Señora de rojo sobre fondo gris es podrà veure a partir del 7 d’octubre de 2021 al Teatre Romea.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s