Disfrutar publica el seu primer llibre

el

Text – Redacció-Premsa Disfrutar. Fotos – Francesc Guillamet-Joan Valera.

Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, de la mà de l’editorial Abalon Books, publiquen el primer llibre de Disfrutar, Disfrutar (Vol. 1), que estarà disponible a partir del 29 de setembre. Un imprescindible per a tots aquells enamorats de la gastronomia i de la creativitat.

Disfrutar (Vol. 1) recull la història i una selecció de receptes del restaurant fetes durant els seus primers anys de vida, des de la seva obertura el desembre de 2014 fins el 2017.

A més, la intenció dels autors és que aquest sigui el primer de molts altres volums que s’aniran publicant en un futur i que serviran per anar explicant l’evolució del restaurant a nivell culinari.

UN TOTAL DE 116 RECEPTES

Aquesta obra editorial estarà formada per dos exemplars diferents: per una banda, un llibre amb la història del restaurant les claus de la seva oferta gastronòmica; i per l’altra, un arxivador amb un total de 116 receptes explicades pas a pas i documentades de la mateixa manera que s’organitzen els catàlegs de cuina creativa al restaurant.

Per a Castro, Xatruch i Casañas els catàlegs anuals de receptes són l’eina clau en quant a creativitat del restaurant es refereix. És el seu propi “auditor” intern. En ell veuen reflectida la feina feta any rere any i l’evolució dels resultats aconseguits. Al restaurant es treballa amb arxivadors i els xefs han volgut traslladar aquest mateix format al llibre, per a intentar ser el més honestos possible i apropar així al lector com és el dia a dia al Disfrutar. Aquest format permetrà a l’usuari moure
receptes, col·locar-les segons les seves preferències… D’aquesta manera, cadascú podrà fer-se “seu” aquest primer catàleg del Disfrutar.

El catàleg apareixerà ordenat per anys, amb el seu llistat de receptes catalogades i descatalogades. I podrà trobar-se l’elaboració, pas a pas, de 116 receptes seleccionades meticulosament de totes les creades durant els primers tres anys del restaurant. Per descomptat, entre elles hi haurà Els nostres macarrons a la carbonara, la Tatin de foie gras i blat de moro, Les olives del Disfrutar, el Pa xinès
farcit de caviar y crema agre o els Pebrots de xocolata amb oli i sal; plats que ja estan entre els grans clàssics de la casa.

IMATGES DE FRANCESC GUILLAMET I PRÒLEG DE FERRAN ADRIÀ

Aquest primer llibre de Disfrutar compta amb col·laboradors de prestigi. Les imatges que acompanyen les receptes de tot el catàleg són obra del reconegut fotògraf Francesc Guillamet, mentre que el pròleg l’ha escrit Ferran Adrià.

© Francesc Guillamet

6 KG DE CONEIXEMENT

Aquesta publicació, a més, no deixarà indiferent. Sorprenen el seu contingut, el seu format i també les seves dimensions, ja que el llibre pesarà 5,8 kg. I un altre fet diferencial, el llibre s’ha imprès en papers ecològics, 100% lliures de clor i procedents de boscos sostenibles.

Disfrutar (Vol. 1) podrà adquirir-se a partir del proper 29 de setembre a llibreries, als restaurants Compartir i Disfrutar i a la botiga online de CXC Store.

El llibre es publicarà en castellà i anglès i el seu preu de venta serà de 166,25 euros als restaurants i pàgines webs pròpies i de 175 euros a les llibreries i els grans canals de venta online.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s