Joan Blau en concert presentant ‘Arrels de músic’

Text i fotos: Pollyana Hernández

El concert de presentació en Barcelona del disc ‘Arrels de músic’, del cantautor Joan Blau, va ser acollit per l’Auditori de Calàbria 66 en Barcelona, divendres 17 de setembre.

En un lloc tranquil, íntim i amb una acústica molt acurada, com ho és aquest auditori, en Joan Blau va pujar a l’escenari a les 8 tocades del vespre, proveït amb la seva guitarra i la seva veu. I al següent minut van acompanyar-lo la banda amb la que va enregistrar el seu nou disc, formada per Luis Robisco (guitarra), José Robisco (baix), i el Paquito Escudero (bateria); i les seves coristes Maria Indurain i Clara Galí.


Es va trobar amb un públic expectant de les noves lletres i les noves melodies. Però en Joan Blau, a més de les cançons noves, també va interpretar algunes de discos anteriors que li agrada molt compartir en viu.

Entre les cançons, divendres es va poder gaudir d’“Els teus peuets”, ‘El dia de las confusions’, ‘Una flor, un ocell’, ‘Nits d’estiu’, ‘Plou’, aquesta última una de les seves primeres cançons; ‘Mar elèctric’, ‘Estàtic’: dedicada al pintor Balaguerenc Josep Maria Llobet; ‘Menjar plàstic’, entre altres.

En Joan Blau li agrada molt conversar amb el seu públic i explicar-li coses de la seva vida i l’origen de les seves cançons. És així que va comentar que és vegetarià i va demanar als assistents que ‘si un dia us trobeu un camp al mig, dieu-li “gràcies” per donar-me de menjar’.


Després d’una miqueta més de 60 minuts de lletres i música de molta qualitat, Joan Blau, a més d’agrair al públic la seva presència, va presentar la banda i va agrair també a tots els integrants per la seva ajuda per a organitzar i fer realitat el concert de presentació. Va tenir paraules agradables per a cadascuna de les persones que li acompanyaven a l’escenari i també per algunes altres del públic.


El cantautor també va oferir un altre concert dissabte 18 de setembre al vespre al Cinema La Kursaal a Penelles en Lleida. És així com comença una altra aventura de lletres envoltades per musica: ‘Arrels de Músic’ el nou disc de Joan Blau, el també fundador de l’associació de cantautors i cantautores anomenada ‘Rodautors’.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: