La Casa Azul a Sitges, el carisma d’una gran fantasia musical

el

Texto – Redacción. Fotos – Albert Roca.

El concert de La Casa Azul al Festival Jardins Terramar de Sitges d’aquest dijous 12 d’agost ens ha alegrat la vida, ara que ens fa més falta que mai.

© Albert Roca

L’imaginari de Guille Milkyway ens ha injectat en vena una dosi de feromones, un complex vitamínic d’hormones que han donat ales a tots els assistents que omplien la platea i les grades del recinte. Una autèntica càrrega de vitalitat i felicitat gràcies a un repertori que el polifacètic artista ha anat configurant al llarg de les darrers dues dècades, irradiant sempre bones vibracions. Avui, la seva barreja del doo wop, bubblegum, el sunshine-pop, la música disco dels 70’s i l’europop dels 90’s, han irromput de manera esclatant a l’escenari amb una posada en escena que sempre sorprèn per un gran desplegament audiovisual, tant característic i inconfusible de la banda. 

© Albert Roca

La fantasia musical de La Casa Azul ha començat puntualment amb El momentoEl final del amor eterno o Chicle Cosmos, per seguir amb clàssics com Los chicos hoy saltarán a la pistaGran EsferaPodria ser peor, La Revolución Sexual -amb un moment estel·lar en mig de la cançó per retre homenatge amb un mashup del Rumore de Rafaella Carrà – per acabar amb Nunca nadie pudo volar.  

© Albert Roca

Aquesta nit, La Casa Azul ha brillat amb llum pròpia als Jardins Terramar de Sitges, amb cançons que transcendeixen més enllà de les fronteres del temps i l’espai. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s