Los Secretos, història i llegenda del Pop, a Sitges

el

Text – Redacció. Fotos – Albert Roca.

 «Fue en un pueblo con mar, una noche después de un concierto… aquesta passada nit l’escenari d’uns dels passatges més coneguts de la discografia de Los Secretos ha estat en el marc del Festival Jardins de Terramar de Sitges, aquest passat dimecres.

© Albert Roca

La mítica banda nascuda l’any 1980 ens han ofert un recorregut pel bulevar de los sueños rotos. Una vintena de cançons que han escrit alguna de les pàgines daurades del pop espanyol de les últimes quatre dècades.  La banda liderada per l’Álvaro Urquijo ha interpretat els grans èxits d’una trajectòria difícilment equiparable a altres formacions en actiu.  Déjame, Sobre un vidrio mojado, Pero a tu lado, i un llarg etcètera, han anat desfilant una rere l’altra davant d’un expectant públic de vàries generacions que ha gaudit d’una experiència inoblidable i que mantindran viva a la seva memòria. 

© Albert Roca

Una banda que ha executat cadascun dels temes del repertori amb una solvència contrastada.  Álvaro Urquijo ha sortit arropat pels seus companys d’aquest viatge de tota una vida: Ramon Arroyo (guitarra), Jesús Redondo (teclados), Juanjo Ramos (bajo), Santi Fernández (batería) i Txetxu Altube (guitarra y voz). El vocalista de la formació s’ha mostrat en tot moment còmplice amb el públic, fent-los partícips en els moments més àlgids del concert, coincidint amb les lletres més celebrades del seu repertori: ayúdame y te habré ayudado, que hoy he soñado en otra vida, en otro mundo, però a tu lado. 

© Albert Roca

La posada en escena de Los Secretos, amb una estudiada sobrietat continguda i el seu inconfusible so, ha impregnat d’una atmosfera melancòlica la nit sitgetana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s