Silvia Abascal, Asier Etxeandia i Iván Massagué roden “Asombrosa Elisa”, amb la participació de TV3

el

Text – Redacció-TV3. Foto – TV3.

Es roda “Asombrosa Elisa”, un drama fantàstic protagonitzat per Silvia Abascal (“El Lobo”, “La Catedral del Mar”), Asier Etxeandia (“Dolor y gloria”, “Velvet”), Ivan Massagué (“El hoyo”, “El laberinto del fauno”) i la jove Jana San Antonio. L’òpera prima de Sadrac González-Perellón, que s’està rodant a Barcelona, és una producció de La Charito Films que compta amb la participació de TV3.

La pel·lícula explica la història d’Elisa, una nena de dotze anys que, després de la mort accidental de la seva mare, intenta convèncer el seu pare que posseeix els superpoders de la seva heroïna de còmic favorita, amb els quals pot venjar-se de qui va provocar l’accident mortal.

“La necessitat de buscar una segona identitat que et permeti fer coses que sent tu mai t’atreviries a fer sempre m’ha semblat un dels punts més interessants de les històries de superherois”, explica González-Perellón. “Una espècie d’empoderament femení que en el cas d’’Asombrosa Elisa’ he lligat a un altre tema que sempre m’ha fascinat: el poder que pot sorgir d’un trauma, d’un sentiment de culpa o de negació, i la ira que tots aquests sentiments poden arribar a provocar. Quins mecanismes psicològics poden provocar que un pare i la seva filla de 12 anys s’uneixin per cometre un assassinat?”, afegeix.

El format de pantalla escollit és 1:33, el que més s’assembla a l’angle de visió de l’ull humà. Permet uns enquadraments que apropen l’espectador als personatges i l’aïllen del seu entorn més immediat, de manera que es crea un vincle gairebé personal. 

“Asombrosa Elisa”, que compta amb distribució d’Alfa Pictures, es rodarà a Barcelona durant quatre setmanes i arribarà als cinemes el 2022.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s