Gran vol triomfal d’Antonio Orozco a Sitges

Text – Redacció. Fotos – Albert Roca.

Antonio Orozco ha fet volar en el concert d’aquest dilluns el seu Aviónica Tour per damunt del cel del Festival Jardins Terramar de Sitges, fent viure una muntanya russa d’emocions a un públic entregat que omplia totes les localitats amb entrades exhaurides. 

© Albert Roca

L’artista català és el protagonista sense dubte d’una de les gires més importants de l’any al nostre país.  Un repertori que conté una primera part explosiva amb l’energia i potència dels nous temes inclosos en el seu darrer treball com Hoy, Giran y Van Seis segundos, amb tems extrets d’anteriors àlbums com Mírate, Llegará Hoy Será

© Albert Roca

Una vintena de temes que també ha tingut temps per la introspecció amb alguns dels himnes que acompanyen la carrera musical d’Antonio Orozco, com Estoy hecho de pedacitos de ti, Devuélveme la vida -el seu primer hit de l’àlbum Semillas del silencio, 2001-o Mi héroe, que ha confessat haver composat “a només 100 metres d’aquí” i que ha volgut dedicar a tots els herois i heroïnes en aquests temps de pandèmia. Seguidament, trencat per l’emoció ha interpretat un dels seus nous temes fetitxe Entre sobras y sobras, me faltas, inclòs al seu darrer treball Aviónica.

© Albert Roca

Antonio Orozco ha estat acompanyat dalt de l’escenari per una de les bandes més sòlides del panorama musical del moment, amb John Caballés, director musical i guitarra; Pedro Javier Hermosilla, guitarra; Jordi Franco, baix; Toni Mateos, bateria; i Joan Jesús Caro, al piano.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: