Sergio Dalma, amb els seus grans èxits, enamora a Sitges

Texto – Redacción. Fotos – Albert Roca.

Sergio Dalma celebra més de tres dècades de carrera dalt de l’escenari, i trenta anys com ben diu el títol del seu darrer treball, 30… y tanto, donen per molt.  Ara l’intèrpret català recorre el país un cop més, i aquesta passada nit la seva celebrada gira recalava al Festival Jardins Terramar de Sitges, on ha donat un recital aquest diumenge de ben bé dues hores de durada. 

© Albert Roca

No hi ha faltat cap dels èxits de la seva discografia.  El show ha arrencat amb un potent popurri que ja ha estat tota una declaració d’intencions.  El sabadellenc va debutar l’any 1989 amb un dels seus hits atemporals Esa Chica es Mía, que també ha sonat aquesta nit amb altres dels seus èxits més populars com Bailar Pegados, Solo para ti Galilea, temes icònics de tota la seva discografia. 

© Albert Roca

Sergio Dalma també ha interpretar alguns dels seus temes versionats en català Plorant les hores (Mi historia entre tus dedos)Deixa’m oblidar-te (Déjame olvidarte) o Ara ja és l’hora (A buena hora).  També ha interpretat als bisos En dones força, que va ser el tema de La Marató de TV3 de l’any 2011, i ha inclòs a piano i veu per acabar el concert els temes de Franco Battiato La estación de los amores i Que tinguem sort de Lluís Llach. I han estat presents els seus temes “italians” com Tú, Gloria o Yo no te pido la luna.

© Albert Roca

Sergio Dalma ha estat acompanyat en tot moment per una banda d’autèntic luxe amb Miguel Ángel Collado, director musical, piano i teclats, Cristian Constantini, a la bateria, Jorge D’Amico, a la guitarra elèctrica i els cors, Javier Alonso, a la guitarra elèctrica, Arturo Ruiz, al baix, Alicia Araque, a la percussió i els cors, i Miguel Ángel Grande, als teclats.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: