Mónica Naranjo, sensual, provocativa, especial, arrolla a Sitges

Text – Redacció. Fotos – Albert Roca.

Aquesta passada nit la intèrpret Mónica Naranjo ha ofert un recital nu, íntim, pròxim i confident al Festival Jardins Terramar de Sitges. Acompanyada només al piano pel mestre José Eugenio Herrero, l’artista repassat el repertori de l’àlbum Minage -publicat l’any 2000- per homenatjar la mítica cantant italiana de la dècada dels 70s, Mina. 

© Albert Roca

Vint anys després de la publicació del que ha estat sense cap mena de dubte el disc més transcendent de la seva trajectòria, Mónica Naranjo reviu aquell repertori plegat d’himnes per a tota una generació -i que perviuen en el temps- com Sobreviviré, Perra enamorada, Ahora ahora, Qué impossible, E poi y E penso a te, entre d’altres.

© Albert Roca

Durant el concert Mónica es va mostrar molt propera als fans, parlant amb ells, rebent un ram de flors, i amb frases provocatives de desitjar que tothom passés una nit molt íntima després del concert.

© Albert Roca

La cantant catalana posseeix una de les veus femenines més poderoses del panorama musical a Espanya i Amèrica Llatina.  La seva veu de soprano està considerada única gràcies a uns registres dels que ha donat bona prova aquesta nit amb Puro Minage al Festival Jardins de Terramar.  Com ha sentenciat davant d’un públic que l’adora, tot just abans de tancar el concert amb Sobreviviré“la vida no es para sobrevivir, es para vivirla”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: