Sopa de Cabra a Sitges, una nit per a recordar

Text – Redacció. Fotos – Albert Roca.

“Fa 30 anys que començàvem així els concerts, amb rock’n’roll. Tothom té un passat, unes arrels, uns orígens i nos els perdem mai”, precedit per la mítica frase «Bona nit, malparits», etzibava Gerard Quintana només començar el concert que s’ha celebrat aquest divendres al Festival Jardins Terramar.  D’això va la gira del 30è aniversari del llançament Ben Endins, l’àlbum més venut de la història del rock català. 

© Albert Roca

Els Sopa de Cabra celebrem enguany aquesta efemèride pels principals escenaris del país, i que aquesta nit, els ha dut al Festival Jardins Terramar de Sitges.

© Albert Roca

Un concert esperadíssim per un públic que ha cantat totes i cadascuna de les cançons que composen un repertori que recupera gran part dels grans clàssics de la primera etapa de la banda liderada per Gerard Quintana i Josep Thió

© Albert Roca

La nit arrancava amb Tot queda igual, Bloquejats i Blujins Rock, per enllaçar amb Mai Trobaràs o El Carrer dels TorratsSi et quedes amb miEl Boig de la CiutatGuerra -versió d’un tema de Bob Marley-, L’Empordà, entre una vintena de temes, que han tancat amb Cercles, Si et va bé i Camins, per rubricar el retrat de tota una generació. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s