La màgia d’Amaral ressona al Festival Jardins Terramar de Sitges

Texto – Redacción. Fotos – Albert Roca.

“Será tu voz, serà el poder de una canción.  Esta noche moriría por vos”… Veure dalt de l’escenari Amaral, una de les bandes espanyoles més importants de les dues darreres dècades, en un dels millors moments de la seva trajectòria, i en un espai tan singular com els Jardins Terramar de Sitges en el concert d’aquest dijous, ha estat un autèntic luxe. 

© Albert Roca

Aquesta nit hem viscut una de les actuacions més potents, vibrants i brillants del moment.  Eva Amaral i Juan Aguirre s’han lliurat en cos i ànima a un públic que els adora per haver segellat una societat musical capaç de composar autèntics himnes al llarg de la seva trajectòria, i que han escrit algunes de les pàgines més brillants de la història del pop-rock al nostre país.

© Albert Roca

A punt de celebrar les seves noces de plata, avui qui celebrava -ahir, de fet- el seu 49 aniversari era la vocalista del grup, i el públic li ha cantat a capella l’aniversari feliç, “mi último año en el cuarto piso, y en estos tiempos, mi último año de cuarentena”, bromejava entre els aplaudiments còmplices dels espectadors.

© Albert Roca

Amaral ha ofert un repertori de dues hores de durada on han estat presents els nous temes del seu darrer treball Salto al color, una gira que va quedar suspesa tot just quan s’enlairava l’any passat, i clàssics tan immensos com Como hablar, Moriría por vos, Marta, Sebas, Guille y los demás o Sin ti no soy nada, i els més recents Mares igual que tú.  

© Albert Roca

Una banda que completen Alejandro Moreno (bateria), Tomás Virgos (teclats), Ricardo Esteban (baix) i Laura Rubio (cors).  

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: