Joan Garrido & The Global Band ens presenta ‘September’, el primer senzill avançament del seu nou projecte ‘Restart’

Text: Redacció, Música GloBal. Fotos: Música GloBal.

El projecte de Joan Garrido & The Global Band segueix apostant per aquest estil «crooner» que tant caracteritza el cantant.  L’artista avança el primer senzill del què serà el nou projecte titulat ‘Restart’ que anirà acompanyat d’una Big Band d’onze músics que el seguiran en els concerts en directe.

Aquesta és la portada del seu nou senzill ‘September’

‘September’ és una versió de la mítica cançó d’Earth Wind and Fire i és una mostra del que es podrà escoltar en el disc ‘Restart’, amb un acord amb el més pur estil jazz i amb el dinamisme i frescor que caracteritzen el conjunt de tot aquest projecte anomenat ‘Joan Garrido & The Global Band’.

En aquest tema han passat per diferents ambients en els quals es pot apreciar la versatilitat i musicalitat d’aquesta ‘Big Band’.

Amb l’avançament del primer senzill del seu nou projecte, el músic estrena també videoclip, gravat a la Sala Apolo de Barcelona, on ens convida a somiar amb ell acompanyats pel so i l’elegància inconfusibles de The Global Band.

En el disc ‘Restart’ es podran escoltar estàndards com «I’ve got you under my skin» i «They can not take that away from me» en què s’ha conservat aquest aire clàssic que els caracteritza, i cançons com «Attention» de Charlie Puth o ‘Rock with you’ de Michael Jackson amb arranjaments per a Big Band apropant-los al pop.

A banda, en aquest disc es presenten dos temes inèdits que segueixen la dinàmica del conjunt d’aquest projecte.

Joan Garrido, és un jove intèrpret i compositor que comença a interessar-se per la música durant la seva infància, gràcies a uns pares que es dediquen professionalment al món de la música. Ja des de petit, comença a fer classes de piano i guitarra amb diferents professors. La seva gran veu i posada en escena, el porten a superar el càsting al qual acudeixen milers de cantants, i aconsegueix ser seleccionat per entrar al famós concurs de música «Operación Triunfo», a l’edició de 2018.

Es converteix en un dels concursants més populars i estimats per un públic multitudinari que segueix el programa diàriament a TVE i a les xarxes socials. Quan finalitza el concurs, es posiciona com un dels artistes joves amb més projecció del panorama musical, amb milers de seguidors a xarxes socials, i publica les seves primeres cançons originals que gaudeixen d’una gran acceptació als mitjans de comunicació i a les plataformes digitals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: