El gran rock andalús de El Barrio entusiasma a Sitges

el

Text – Redacció. Fotos – Albert Roca.

El Barrio no trepitjava terres catalanes des del 8 de febrer de 2020, quan va oferir el seu últim concert al Palau Sant Jordi. I aquesta nit tornava, i ho ha fet a l’escenari de Festival Jardins de Terramar de Sitges, al l’únic concert que oferirà aquest any a Catalunya.

© Albert Roca

Venerat pels seus seguidors i enfundat en el seu característic barret, el senyal d’identitat de José Luis «Selu» Figuereo, conegut artísticament com El Barrio, ha omplert la nit de ritmes flamencs i rock andalús.

© Albert Roca

La connexió del cantautor gadità amb el seu públic transcendeix més enllà del terrenal. Des de les deu de la nit ha desgranat un a un els seus grans èxits durant dues hores de concert ininterrompudes.

© Albert Roca

El concert va arrencar amb Mi amante la luna i Agua fresca, inclòs en el seu últim treball, i He Vuelto, des del seu aclamat àlbum Hijo del Levante.

© Albert Roca

Totes les cançons han estat corejades per un públic entregat i de nou Ángel Malherido, amb gairebé vint anys de vigència, o Pa ‘Madrid des del seu àlbum La Voz del Silencio, han estat alguns dels moments més celebrats de tot el concert. Amb Orgullo Barriero ha arribat el colofó d’or a una nit memorable.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s