«Espectacular» Alaska a Sitges

Text – Redacció. Fotos – Albert Roca. Fangoria, el duo format per Alaska i Nacho Canut, tornaven aquesta passada nit a l’escenari del Festival Jardins Terramar de Sitges, quatre anys després d’actuar a la primera edició del certamen. “Nos encanta Sitges, porque Sitges es Sitges”, comentaven minuts abans de pujar a l’escenari. 

© Albert Roca

Immersos en una contínua gira -que només va detenir la pandèmia al 2020- la formació madrilenyaacaba de reprendre els seus concerts amb la presentació del disc de versions Extrapolaciones y dos respuestas, publicat a finals de 2019, on reinterpreten un repertori del seus temes favorits d’altres artistes.

© Albert Roca

I aquesta nit, a l’escenari de l’auditori, entre d’altres, han sonat La Revolución Sexual de La Casa Azul -que actuen el proper 12 d’agost al festival-, Historias de Amor d’OBK, Soy Yo de Marta Sánchez o Rey del Glam de Loquillo, entre d’altres, o Disco Sally inclosa Canciones para robots romànticos.  Una selecció que han combinat perfectament durant ben bé dues hores de show amb alguns dels darrers èxits de la banda com EspectacularMiro la Vida Pasar, Geometría Polisentimental o Fiesta en el Infierno

© Albert Roca

Capítol a banda han estat els moments estel·lars de la nit amb Ni tú ni nadie o el punt final d’una nit màgica amb l’himne A quién le importa, un dels grans clàssics d’una trajectòria que acaba de complir 30 anys des del llançament -l’any 1991- del seu primer treball discogràfic Salto mortal.

Entrades a la venda al web festivaljardinsterramar.com i a la taquilla

Les entrades dels concerts del Festival Jardins Terramar de Sitges estan disponibles a tots els canals oficials de venda de Ticketmaster i al web FestivalJardinsTerramar.com i a la taquilla del Festival, instal·lada a l’accés principal dels Jardins, a la confluència del carrer Cristóbal Colón amb el carrer d’Isaac Peral de Sitges.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: