Torna ‘Smiley, després de l’amor’, a l’Aquitània Teatre

Text: Redacció, Aquitània Teatre. Fotos: Aquitània Teatre.

‘Smiley, després de l’amor’ és una brillant comèdia romàntica tremendament contemporània, que narra la història d’amor entre l’Àlex i el Bruno, una parella que fa vuit anys que es va enamorar inesperadament i ara s’enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits i entretinguts.


Smiley, després de l’amor és una nova història dels personatges creats per Guillem Clua a Smiley, una història d’amor, un espectacle que després d’haver iniciat funcions a la sala Flyhard, va seguir amb èxit durant tres temporades al Teatre Lliure i al Club Capitol, i que ha girat per tot el món en més de 10 produccions internacionals. Amb Ramón Pujol i Albert Triola. Ara torna a l’Aquitània Teatre del 14 de juliol a l’1 d’agost.

SINOPSI

Han passat sis anys des del darrer cop que vam veure l’Àlex i el Bruno. Els vam deixar just després d’enviar-se un smiley –dos punts, un guionet i un parèntesi tancat que ho van canviar tot– i fent-se un petó de pel·lícula. Va ser un moment màgic. Al seu voltant es van encendre els llums de Nadal i es va posar a nevar, però ells no es van moure del mig del carrer. Van aturar el tràfic, els cotxes van començar a pitar-los, els vianants es van aturar a gravar l’escena amb els seus mòbils i tot seguit es van posar a ballar en una coreografia perfectament sincronitzada. Bé, potser aquí estem exagerant una mica, però què voleu? Era una comèdia romàntica i les comèdies romàntiques han d’acabar així, amb un happy ending. I ells el van tenir. “Jo no sé si tu i jo tindrem un bon final… però podem tenir un principi, si tu vols,” va dir l’Àlex. I el Bruno va respondre que sí, que volia. Va sonar Florence and The Machine i tots dos van començar una relació. Però les coses no van anar com esperaven. Les seves diferències, petites i simpàtiques al principi, es van anar fent més i més grans a mesura que passaven els mesos. La realitat del dia a dia es va acabar imposant a l’enamorament edulcorat de les pel·lícules i avui, sis anys després, tot és ben diferent. L’Àlex està a punt de fer quaranta anys i el Bruno s’ha d’enfrontar a una de les decisions més importants de la seva vida. És en aquest punt crucial de les vides de tots dos que ens retrobem amb ells. I poca cosa més podem dir si no volem caure en els spoilers. Ja en teniu un de ben gros al mateix cartell de l’obra. Sí, és un pastís nupcial. Això ja us hauria de donar totes les pistes que necessiteu.

Text i direcció: Guillem Clua

Intèrprets: Ramon Pujol i Albert Triola

Escenografia i vestuari: Sergi Corbera

Cap tècnic i il·luminació: Arnau Planchart

Disseny de so: Roger Àbalos

Producció executiva: Cia. Smile amb La Brutal

Autor cartell: Alfonso Casas

Fotografia: Kiku Piñol

Vídeo: Mar Orfila

Comunicació: Sem Pons i Rubén Garcia (BARC Comunicació)

Una producció de Companyia Smiley amb La Brutal.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: