Segona temporada de ‘La millor nit de la teva vida’

Texto: Redacció, Premsa Teatre Gaudí. Fotos: Premsa Teatre Gaudí.

Torna la comèdia ‘La millor nit de la teva vida’ a partir del 10 de juny fins al 10 de juliol, on els personatges es veuran immersos en una espiral d’amors, traïcions i sexe a la carta. Un text de Jordi Silva, dirigit per Miquel Murga, amb Roger Cantos, Diana Torné i Dolo Beltran (Pastora) a l’escenari i amb el segell de Hamlet Produccions. Una obra guardonada amb el Premi Butaca al millor text teatral de l’any 2007, que torna a la sala gran del Teatre Gaudí, després d’una
temporada d’èxit el passat abril i maig.

La història comença amb l’inici de la relació del Marc i la Marta, dos joves inexperts que viuen el seu gran amor. El Marc, que desitjava a la Marta des de feia molt de temps, sura en un núvol de felicitat. Lluny d’aquest enamorament, la Sílvia acaba d’enterrar al seu marit i de sobte esdevé una vídua rica. Durant l’enterrament, aquest misteriós personatge retroba un amor del passat, que li recorda plans de vida que ja havia oblidat.

El temps passa i tot canvia. Tres anys després trobem als mateixos personatges en situacions ben diferents: la vida i les tries personals els han dut per camins que mai haurien pogut imaginar. Les seves vides, lligades sense saber-ho, toparan amb renúncies, amb la mort, amb el trencament i el desencant, amb els records, amb els somnis, amb el sexe i amb diferents intents de recuperar la millor nit de les seves vides. Seguir buscant aquesta gran nit, quan sembla que totes les portes ja
s’han tancat, és el que marcarà el camí de tots tres.

L’espectacle té un marcat accent santboienc, ja que l’obra arriba a les sales gràcies al suport econòmic de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, que n’ha garantit la seva producció i difusió. En un moment especialment complicat per a la cultura, derivat de les limitacions de la pandèmia de COVID-19, el consistori ha fet una aposta clara per al teatre i el talent local, ja que bona part de la companyia és nascuda o resideix al municipi del Baix Llobregat.

Jordi Silva va néixer a Barcelona l’any 1973. El 2004, amb la seva primera obra, ‘Íntimes loquacitats’, obté el II Premi Fundació Romea de textos teatrals. Rebatejada ‘Ja en tinc 30!’, s’estrena aquell mateix any al Teatre Condal, dirigida per Àngel Llàcer. El 2005, mentre el muntatge realitza una extensa gira per Catalunya, Empúries en publica la versió novel·lada. Durant aquest temps, l’autor ha compaginat l’escriptura de teatre amb diverses feines de guionista. El text va formar part del projecte T6 del Teatre Nacional durant la temporada 2006-2007.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s