El gran encant de l’hotel rural «Cal Roig»

el

Text i Fotos – Carlos Ferriz.

«Cal Roig» és un Hotel rural de 3 estrelles amb molt d’encant, la seva propietària la Silvia Roig, he fet, d’aquesta casa de l’1800, un lloc privilegiat i molt agradable, es nota amb l’exquisidesa i passió que ha posat en cada un de les seves sales per a tastos, sopars, esdeveniments, maridatges i magnifiques experiències que ofereix personalitzades.

Al 2019 va ser quan va rehabilitar quatre dels seus habitacions per al públic, el nom de cadascuna d’elles significatiu, Peralada, Cabernet, Xarel·lo i la reina de la corona la suite Malvasia, majestuosa, disposa d’un llit King size i dues grans terrasses, en una de les terrasses es pot delectar de el clima, la pau de el lloc i relaxar-se amb una bona copa de vi, gaudint d’una vista paronímica de tot el Penedès, també pots deleitarlo des de la zona de la piscina, un altre lloc on gaudir de el sol i un bany pel dia i de la seva calma a el capvespre.

 Silvia la impulsora de tot aquest projecte, amb un màster en Direcció d’Empreses d’Hostaleria i Restauració, amb una formació continuada al llarg dels anys en diversos camps relacionats amb l’enoturisme, anàlisi sensorial de vins i caves, viticultura, entre d’altres, ens va anar il·lustrant i captivant amb la història de l’hotel, ens explica que es va enamorar de la casa des que la va veure, i la va comprar, en principi va ser la seva casa, però, al seu interior tenia clar un projecte que volia realitzar, i així va començar tot, la va reformar deixant-la com està ara, fantàstica i acollidora, a cada estada es nota l’exquisidesa, amor i satisfacció amb que ha estat feta, només es va deixar un racó sense retocar, un pou amb aigües cristal·lines que ens trasllada a l’passat. .

Així va néixer aquest projecte: Cal Roig – Unique Wine Experience, un espai dedicat a el vi apte per a gaudir-lo, sigui quin sigui el teu nivell de coneixements atès que la Sílvia, que és una persona afectuosa, senzilla i propera, escull els vins i caves d’una gran selecció per agradar-a les set magnífiques experiències que ens ofereix. a part d’un conjunt de tres packs on podreu gaudir des dels més joves al més madurs i, a més la seva gran tato, afable.

La propietat es troba al centre històric de la població de el Penedès de Moja, on el principal atractiu de la vila és la capella romànica de Sant Esteve, de al segle XII, d’una nau amb un absis semicircular amb decoracions exteriors llombardes i un campanar de torre amb planta quadrangular sobre el creuer, que, si t’agrada l’art romànic, aprofita per visitar-lo, val la pena.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s