“El club de les polseres vermelles. Com va començar tot”, l’adaptació alemanya de la sèrie “Polseres vermelles”, a TV3

Texto – TV3. Fotos – TV3.

Diumenge, a les 17.40, TV3 estrena“El club de les polseres vermelles. Com va començar tot” (“Club der roten bander. Wieallesbegann”), la pel·lícula alemanya basada en la sèrie d’èxit de TV3 “Polseres vermelles”.

Produïda per TV3 i Filmax, escrita per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, «Polseres vermelles» es va estrenar a TV3 l’any 2011 i es va emetre, amb molt èxit, durant dues temporades. Va ser reconeguda amb molts premis nacionals i internacionals, el més important, el Premi Ondas a la millor sèrie de televisió, obtingut l’any 2013. La sèrie ha estat adaptada, amb gran èxit, arreu del món.

L’adaptació alemanya de “Polseres vermelles” va tocar el públic alemany durant tres temporades del 2015 al 2017. “Club der roten bander”, de la cadena alemanya Vox, va tenir un gran èxit d’audiència i va recollir un bon nombre de premis, entre d’altres, la sèrie va guanyar un premi EmmyKids International, el premi alemany de televisió a la millor sèrie durant dos anys seguits, i el premi Grimme.

El 2019 es va estrenar, dirigit per Felix Binder, “El club de les polseres vermelles. Com va començar tot”, que explica la història prèvia a la sèrie i que es podrà veure diumenge, a TV3.

Sinopsi

En Leo, en Jordi, la Cristina, l’Ignasi, en Roc i en Toni són adolescents a qui la mala fortuna farà trobar-se al mateix hospital. En Leo, fastiguejat d’aquesta vida de presidiari, segueix el consell d’en Benito, un home gran que fa rehabilitació amb ell: si no vols que la vida a l’hospital se’t converteixi en un infern, cal que facis amics aquí dins. Així és com formarà i liderarà el club de les polseres vermelles.

Pel·lícula alemanya basada en la sèrie “Polseres vermelles”, creada per Albert Espinosa sobre la seva pròpia adolescència i emesa per Televisió de Catalunya.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: