Doctor Prats presenta el seu nou senzill ‘Massa bé’, que arriba acompanyat també d’un nou videoclip

el

Text – Redacció-Música Global. Fotos – Música Global.

Dos anys després de la presentació del seu últim treball discogràfic ‘Venim de Lluny’ (Música Global, 2018), Doctor Prats torna a la càrrega i estrena avui, dimarts 18 de maig, el seu nou senzill titulat ‘Massa bé’.

‘Massa bé’ és el nou single de Doctor Prats. Una cançó carregada d’optimisme i esperança que evoca a viure la vida amb les coses senzilles del dia a dia, que massa vegades ens perdem perseguint els somnis i potser els nostres somnis els tenim al carrer, amb els amics, la família, etc.

Imatge del videoclip oficial de Doctor Prats – ‘Massa bé’

La situació de pandèmia que hem viscut tots plegats potser ens ha fet adonar de tot això i valorar més les petites coses que ens envolten.

Amb una producció pròpia amb una sonoritat que va més enllà del que la banda havia treballat, i mesclant un so electrònic, però orgànic a la vegada amb l’acústica pròpia del grup, Doctor Prats ha aconseguit un treball complex i meticulosament cuidat.

Biografia de Doctor Prats:

Els inicis de Doctor Prats es remunten a l’any 2014 quan el Marc Riera (Mark-e) va decidir crear un projecte a partir d’unes cançons que havia anat component durant els últims anys, després de la seva sortida del grup Kayo Malayo (del qual n’era el baixista). Va comptar amb el Ramon Figueras a la trompeta i el Josep Jaume Rey a la guitarra (que havien coincidit amb el Marc a Kayo Malayo) i també amb l’Oriol Cors a la bateria, el Victor Martínez al teclat i el Guillem Boltó al trombó.

En un principi el Marc no havia de ser el cantant del grup, sinó el baixista, però mentre cercaven un cantant que pogués encaixar el Marc posava la veu i tocava el baix als primers assajos. La cerca no va tenir èxit així que el Marc es va animar a ser el cantant del projecte i va trucar a en Miki Santamaria perquè fos el baixista i ell va passar a tocar la guitarra acústica.
El Marc i el Miki es coneixen de tota la vida, de fet, van començar a tocar junts amb el seu primer grup, Hemisferi Centre, on també hi va tocar, uns anys més tard, el Josep Jaume. I el Miki havia estat el baixista de Kayo Malayo just abans que el Marc, així que també coneixia el Ramon feia molts anys.

El projecte es va batejar com Doctor Prats, que ve del so que fa la bateria quan es toquen dos cops de bombo i seguidament un cop de caixa («tu tu prà»), i inicialment no hi havia intenció de sortir de gira perquè alguns dels membres, com el Ramon i el Miki, vivien a l’estranger.

Així que la intenció inicial era la de crear un grup «virtual»: gravar un disc i fer videoclips originals per penjar-los al YouTube, ja que el Marc, a part de ser músic té una productora audiovisual i així podia ajuntar les seves dues grans passions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s