«I’m ‘Feeling Good’» diu Joan Vazquez al concert de presentació del seu disc

Texto: Pollyana Hernández. Fotos: Premsa K de Comunicació.

El concert de presentació del disc ‘Feeling Good’ d’en Joan Vázquez va ser tot un èxit, tant per al cantant i actor, com per al públic que va decidir anar a gaudir-lo. La cita era ahir a les vuit del vespre a la Sala Barts. És així com, després de poder escoltar les cançons des del passat 25 de febrer a les plataformes digitals, la gent li va posar una imatge a les peces del seu disc.

Gairebé hora i mitja de boníssima música en directe en un espai molt agradable com ho és el de la Sala Barts, amb un ambient càlid creat pels músics, els seus instruments, la seva música; els llums, el carisma d’en Joan Vázquez i, és clar, la seva veu carregada de romanticisme, optimisme,  sensualitat i fascinació. Tot un crooner català al Paral·lel, però fent viatjar la gent, amb la seva veu i els seus comentaris, des de la ciutat dels dracs fins a Nova York.

A les 20:06h va començar la música de la banda de jazz composta de piano, contrabaix, guitarra, bateria i saxo; i a les 20:07h en Joan Vázquez va saludar amb un ‘Bona nit a tothom’. I el públic va contestar amb molt d’aplaudiments. La primera cançó va semblar com una mena de teràpia per a fer imaginar a tot el públic aquell ambient de música en viu, copes, nit i alegria que tanta falta fa amb els temps de pandèmia: Era ‘Feeling good’.

A l’acabament d’aquesta peça musical, va pronunciar les següents paraules: Gràcies per haver vingut amb la que està caient…’ i va continuar amb el seu repertori musical de cançons, la majoria incloses al seu disc.

A les 20:28h Elena Gadel va aparèixer a l’escenari després de que en Joan Vázquez digués sobre ella: ‘…y yo me deshago porque tiene una cara de angel’. A les 20:34h va ser el torn de la Marian Barahona per a interpretar a duo la cançó ‘Nature boy’. Joan Vazquez va continuar en solitari amb moltes més cançons, la majoria del seu disc; i va fer un canvi de vestuari després d’interpretar un clàssic: ‘I can’t take my eyes off you’, però reversionada amb uns tocs de swing que li van anar molt bé a la cançó i al públic que, pràcticament ballava assegut a les butaques. A les 20:55 va cantar ‘Em posen molt els teus ulls’ i a les 20:59h Miquel Fernández va sortir d’entre el públic per a dirigir-se a l’escenari i cantar a duo ‘Ay amor’ de Salvador Sobral. A més de mencionar que feia molt que no coincidien i que aquest encontre podría ser l’inici d’una nova etapa.

Així va continuar durant hora i mitja, amb molt bona música, cantant i, d’aquesta manera, mostrant la seva veu; a més de ballar i compartir acudits i comentaris graciosos. Va expresar un moment de ‘pèrdua i estimació’, com ell va dir, al compartir la seva tristesa per la mort d‘El Salva’ una persona que sempre anava als seus bolos; i al parlar del seu gat i dir que és una sort veure els seus ulls i saber que l’estima incondicionalmet. A més va agrair de nou a tothom per la seva presència anit.

Menció especial mereix la seva versió de ‘Creep’. És guapíssima. El toc de jazz que li van posar els músics, més la veu de Joan Vázquez van resultar en una gran peça musical. I amb aquesta cançó, a les 21:31h va acabar el concert de presentació de ‘Feeling Good’ i va iniciar una gira del mateix nom.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: