Al concert de Joan Vázquez actuaran l’Elena Gadel, el Miquel Fernández i la Marian Barahona com artistes convidats

Text: Redacció, K de comunicació. Fotos: K de comunicació.

El proper 11 de maig, a les 20:00 h, a la Sala Principal de BARTS, dins del cicle SALA CAT
en el concert de presentació del disc FEELING GOOD de l’actor i cantant Joan Vázquez es comptarà amb els artistes convidats Miquel Fernández, Elena Gadel i Marian Barahona.

A l’actuació, que obrirà la gira FEELING GOOD TOUR, Joan Vázquez estarà acompanyat a l’escenari per una banda de jazz composta pels músics Dani Campos (piano), Aleix Triadó (guitarra), Oriol Roca (contrabaix), Josema Martín (bateria) i Aitor Franch Cid (saxo).

A FEELING GOOD, que des del passat mes de febrer està disponible a les principals plataformes digitals (Spotify, Apple Music…) i també es pot adquirir en format de CD físic a través d’Amazon, Joan Vázquez interpreta a mode de crooner les seves particulars versions d’estàndards de jazz amb un so vintage i molt swing.

El projecte SALA CAT està impulsat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que, en aquesta segona edició, compta amb la participació de 48 sales d’arreu del territori català, amb prop de 90 concerts d’artistes d’estils diversos, com Sidonie, Núria Graham, Itaca Band, Sr. Chinarro, Pau Vallvé, Marcel i Júlia, Ebri Knight o Mazoni.

Les entrades per al concert es poden adquirir a: www.barts.cat/ca/e-1276/JOAN-VAZQUEZ

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: