La Casa Batlló presenta la primera ‘10D Experience’ del món, el nou producte immersiu que reinventa la visita museística

Text- Redacció-Casa Batlló. Fotos – Casa Batlló.

La Casa Batlló tornarà a obrir les seves portes el 14 de maig, amb el nou producte ‘10D Experience’ que ofereix un viatge multisensorial per a endinsar-se en la ment de Gaudí.

La Casa Batlló_Gaudí Cube: “En la ment de Gaudí” per Refik Anadol

La nova “10D Experience” de Casa Batlló presenta l’experiència immersiva més fascinant mai imaginada. La Intel·ligència Artificial, la Realitat Augmentada o el Machine Learning són alguns dels ingredients d’aquesta creativa proposta cultural. Projeccions volumètriques impossibles, so binaural, sensors de moviment, espais immersius únics al món i delicades propostes que apel·len a sentits com el gust i l’olfacte doten a aquesta experiència de sensacions mai abans viscudes.

‘10D Experience’, compta amb 2.000 m² més de la Casa Batlló mai vists fins al moment i presenta una llarga llista de novetats que han estat possibles gràcies a la col-laboració amb el partner tecnològic Vitelsa:

  • Dues noves sales immersivesGaudí Dôme, amb una cúpula de més de mil pantalles, 21 canals d’àudio i un mapping que mostren l’origen de la inspiració del geni i Gaudí Cube un cub LED de sis cares únic al món que presenta l’obra de l’artista digital Refik Anadol.
La Casa Batlló_Gaudí Dôme: “La inspiració del geni” per Miguel Alonso
  • Un nou guió disponible en 15 idiomes i la banda sonora també creada en exclusiva per a la Casa Batlló per la compositora Dani Howard  i gravada a ‘Teldex Studios’ a Berlín.
  • Nous auriculars intel·ligents empoderen al visitant adaptant-li els seus continguts a ell, oferint-li una experiència personalitzada i irrepetible.
  • Quadres màgics a les parets, d’aparença estàtica, cobren vida al apropar-se els visitants. Micro sensors de moviment ocults en el perfil dels quadres activen les produccions cinematogràfiques que recreen el passat de la família i la història de la Casa.
  • Tecnologies ecològiques i invisibles donen vida a diferents instal·lacions efímeres que el visitant descobrirà per la Casa. En elles es recreen alguns mites i llegendes, així com records i anècdotes de la Casa.
  • Destaquen diferents intervencions arquitectòniques que han estat un repte per preservar la seguretat de l’edifici i dels seus visitants, com el nou nucli de comunicació vertical dissenyat pel reconegut arquitecte japonès Kengo Kuma i il·luminat per Mario Nanni, que han fet d’aquesta intervenció una obra d’art. Destaca també una escala flotant de 13 tones de marbre polit suspesa en l’aire gràcies al desenvolupament dissenyat per l’estudi anglès ‘Ancient & Modern Chesneys Architectural’.
  • Una proposta única al món, el primer indoor mapping a 6 cares sobre el pati de llums de Gaudí. Una simfonia de colors i il·lusions que estarà disponible només per a les visites nocturnes.
  • Una altra gran novetat és ‘Simbòlic’, la nova botiga, amb accés directe des del carrer, dissenyada per l’interiorista Lázaro Rosa-Violán. ‘Simbòlic’ ofereix una acurada selecció d’objectes inspirats en els principis de disseny de Gaudí, fusionant artesania amb innovació. L’obertura de la botiga serà el pròxim 23 d’abril, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, on la Casa Batlló tornarà a vestir la seva icònica façana de roses.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: