La Sra. Tomasa arriba als cinemes!

el

Text – Redacció-Guspira Records & Management.

La Sra. Tomasa, una de les bandes més respectades de l’escena catalana, porta a la gran pantalla un dels concerts més especials de la seva carrera professional. Al 2019  van realitzar un concert a la Lleialtat Santsenca que va superar totes les seves expectatives. Era un espectacle on es feien realitat les “Live Sessions”, unes gravacions on hi col·labora “El Colectivo”, el grup format per músics de bandes com Stay Homas, Txarango, Doctor Prats; cantants i amics de La Sra. Tomasa amb qui reinterpreten i donen un color diferent i únic a cançons de la banda.

Ara fan un pas més i ho presenten a la gran pantalla del Cines Yelmo. El dia 6 de maig es podrà veure en una sessió exclusiva a 12 ciutats “La Historia Se Repite: Live Sessions Show”, una magnifica pel·lícula on la banda barcelonesa reviu un espectacle inoblidable ple d’emocions, música i passió.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s