Ariox estrena el seu single»Ja fa un temps»

Text – Redacció-Luup Records. Foto – Marta Buil.

Cada nou tema d’Ariox és un sospir que se’ns escapa. Tenim moltes ganes que pugueu escoltar el seu nou EP, que veurà la llum d’aquí menys d’un mes, el dia 7 de maig, però mentrestant avui ens porta un nou avançament en forma de single. «Ja fa un temps» és un cant a la nostàlgia, als records.

© Marta Buil

La mateixa Ariox ho explica així:

«A vegades te n’adones, que un munt de coses han quedat tacades pel record d’una bonica tarda caminant pels camps, unes nits sota les estrelles i una simple tassa que vas comprar al Japó.»

Amb el seu estil personal de caire casolà i quotidià, la de Cardedeu ens comença a presentar així el seu nou treball que arribarà després del seu primer EP «Venir fins aquí», que va sorgir del confinament i que va ser la seva carta de presentació a mitjans del 2020 amb una rebuda espectacular.

«Ja fa un temps» s’uneix a «Fotre el camp» com a singles previs al nou EP. Dues perles que ens serveixen per entendre aquest món d’Ariox que tant ens agrada i que ens submergeix en un estat d’escalf i en la bellesa del dia a dia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: