El primer capítol de la coproducció de TV3 ‘Moebius’ s’estrena en el BCN Film Fest

el

Text: Redacció, CCMA. Foto: CCMA.

La cinquena edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST), que se celebrarà del 15 al 23 d’abril, acollirà l’estrena del primer capítol de la sèrie “Moebius”, la nova coproducció de Veranda TV i TV3, amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat.

Una sèrie, un thriller domèstic, creada per Eduard Cortés i Piti Español, que consta de 10 episodis de 40 minuts, dirigits pel mateix Cortés, i rodada a Caldes de Montbui i altres escenaris naturals.

El BCN FILM FEST ha anunciat la programació completa (a excepció de la pel·lícula d’inauguració i cloenda) de la seva cinquena edició, que se celebrarà del 15 al 23 d’abril als Cinemes Verdi, Institut Français, CaixaForum i Casa Seat de Barcelona, que inclou 60 títols de 24 països entre les 6 seccions del certamen. Es podran veure 4 “premières” mundials, 1 d’internacional, 3 d’europees, 17 d’espanyoles i 7 de catalanes.

El primer capítol de “Moebius” s’estrena al BCN FILM FEST, serà en el marc d’aquest festival on s’avançarà el primer episodi de la nova sèrie de TV3, “Moebius”, la coproducció de Veranda TV i TV3. Un thriller domèstic on tothom coneix tothom, però ningú confia en ningú. En un entorn cada cop més malaltís i enrarit, tard o d’hora tots esdevenen acusats o acusadors.

“Moebius” és un thriller d’investigació que no inclou policies al voltant d’un cas que afecta un alumne de l’institut de La Farga, un poblet aparentment tranquil de la Catalunya interior. La Mamen (Aida Oset), la nova professora de matemàtiques, comença una investigació pel seu compte que farà que alguns secrets llargament enterrats al poble surtin a la llum.

Creada per Eduard Cortés i Piti Español, la sèrie consta de 10 episodis de 40 minuts, dirigits pel mateix Cortés i s’ha rodat a Caldes de Montbui i altres escenaris naturals.

Al costat d’Aida Oset trobem un repartiment de cares conegudes com Andrew Tarbet, Bea Segura, Lluís Marco, Roger Casamajor, Lluís Villanueva, Victòria Pagès, Montse Morillo i Joan Amargós, entre altres. I al costat de tots ells, una nova aposta de TV3 pels joves talents, com Sonia Ninyerola, Manel Llunell, Samuel Dorca, Marc Pineda, Jordi Garreta, Valeria Sorolla, Candela May, Nerea Royo i Marc Soler.

Equip tècnic

Director de la sèrie: Eduard Cortés

Direcció: Eduard Cortés, Patricia Font i David González

Producció executiva Veranda TV: Aitor Montánchez i Ignasi Comillas

Producció executiva TV3: Oriol Sala-Patau i Conxa Orea

Editor de Continguts de TV3: Joan Sol

Direcció de fotografia: Joan Benet

Directora de producció: Laia Gómez Roig Directora d’art: Laia Serra

Figurinista: María Reyes

Maquillatge: Emma Ramos

Perruqueria: Jose Montiel

Muntatge: Guillermo de la Cal

Càsting: Consol Tura

Un BCN FILM FEST fidel a l’esperit cultural de Sant Jordi

El Festival torna a oferir pel·lícules que giren al voltant de l’eix temàtic Cinema-Literatura-Història dins de la Secció Oficial, centrant-se sobretot en adaptacions literàries, biopics de grans personalitats i esdeveniments històrics de rellevància.

El cartell oficial d’aquesta cinquena edició ret homenatge al primer llargmetratge de Charles Chaplin, “The kid” (“El Chico”), en el centenari de la seva estrena. La imatge del petit Jackie Coogan del clàssic de Chaplin, en una sala, com fascinat per la pel·lícula que es projecta en una pantalla que només ell pot veure, també pretén reivindicar el poder i la màgia del cinema en un moment com l’actual, en el qual, com ho diu l’espot del festival, sembla que es necessita més que mai.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s