Joan Vázquez presenta en concert al BARTS el seu disc «Feeling Good»

el

Text – Redacció-K de Comunicación. Fotos – K de Comunicación.

El proper 11 de maig, a les 20:00 hores, tindrà lloc a la Sala Principal de BARTS (av. Paral·lel, 62, Barcelona) el concert de presentació del disc FEELING GOOD de l’actor i cantant Joan Vázquez.

FEELING GOOD, que des del passat 25 de febrer està disponible a les principals plataformes digitals (Spotify, Apple Music…) i també es pot adquirir en format de CD físic a través d’Amazon, Joan Vázquez interpreta a mode de crooner les seves particulars versions d’estàndards de jazz amb un so vintage i molt swing.

En el concert que obrirà a Barcelona la gira FEELING GOOD TOUR, el cantant estarà acompanyat a l’escenari per una banda de jazz composta de piano, contrabaix, guitarra, bateria i saxo, i comptarà també amb algun cameo sorpresa.

L’actuació a BARTS s’inscriu dins del SALA CAT, el projecte impulsat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que, en aquesta segona edició, comptarà amb la participació de 48 sales d’arreu del territori català, amb prop de 90 concerts d’artistes d’estils diversos, com Sidonie, Núria Graham, Itaca Band, Sr. Chinarro, Pau Vallvé, Marcel i Júlia, Ebri Knight o Mazoni.

Les entrades per al concert ja estan disponibles: www.barts.cat/ca/e-1276/JOAN-VAZQUEZ

Un crooner sensual i provocador a l’estil “Rat Pack”

FEELING GOOD inclou un repertori variat on es barregen temes mítics en el seu anglès original (Cheek to CheekSmoke Gets in Your EyesThe Way You Look TonightFeeling GoodToo Darn Hot, Moon River, In the Wee Small Hours of the Morning, Make Someone Happy), versions en català de clàssics (Em Posen Molt els Teus UllsI Get a Kick Out of YouA celebrar-hoMaking Whopee) i la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Can’t take my eyes off you o el Creep de Radiohead.

La idea de ser un crooner sensual i, alhora, també una mica gamberro i provocador, fa temps que es cou al cap de Joan Vázquez: els sons i els ritmes del “Rat Pack” sonaven molt sovint a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat. I és aquest ambient de clubs nocturns, pianos de cua, copes de còctel, vellut i gratacels el que l’artista ha volgut evocar amb els temes de FEELING GOOD.

El disc recupera la sonoritat del jazz més vintage -èxits d’autors com Cole PorterIrving BerlinWalter Donaldson o Jerome Kern que artistes com Frank SinatraDean Martin i Bing Crosby van popularitzar- i li incorpora algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent peces orquestrades i d’altres més íntimes.

20 anys d’èxits en musicals

Joan Vázquez ha actuat com actor i cantant en aclamats musicals a Barcelona i Madrid, entre els que destaquen els papers de Claude a Hair, Frank a Merrily We Roll Along o Sky a Mamma Mia!. Altres crèdits de teatre de gran format i musicals inclouen Els Nois d’HistòriaBagdad CafèMy Fair Lady i Rent.

Amb el seu show Something’s Coming: un tribut a Sondheim, Joan es va convertir en el primer artista de teatre musical del país en actuar en llegendaris cabarets de Broadway i el West End, com el Crazy Coqs de Londres i el 54 Below de New York City; una fita que va repetir posteriorment amb el musical Paquito Forever (Premi Millor Actor Destacat dels premis de Teatre Musical).

Més recentment, Joan Vázquez ha estat molt aplaudit pels espectacles Ciutat de Gespa i 20 anys no són na’, i pel seu paper como a Ocaña al musical Ocaña, Reina de Las Ramblas, pel qual ha  estat guardonat com a Millor Actor de Musical en els Premis de la Crítica 2019 i els Premis Teatre Barcelona 2020.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s