Pau Durà roda “Toscana”, el seu segon projecte com a director, en coproducció amb TV3

Text – Redacció-TV3. Fotos – TV3.

El País Valencià acull el rodatge del segon projecte de Pau Durà com a director.  És “Toscana”, produïda per Good Machine Films, AIE en coproducció amb TV3 i amb la participació d’Àpunt, una comèdia escrita i dirigida per Pau Durà i protagonitzada per Edu Soto, Francesc Orella, Malena Alterio i el mateix director.

“Toscana”, el segon projecte de Pau Durà com a director, és, segons explica ell, “perfecte per fer d’actor, director i guionista. La tenim molt assajada, com si fos una funció de teatre, quasi. Com que últimament no em donen comèdies com a actor, doncs me l’he escrit”, acaba fent broma Durà.

Una comèdia amb tocs dramàtics que relata el desastrós segrest d’un crític culinari en un restaurant italià, la història de la qual“parteix de la crisi econòmica i global per arribar a una altra d’emocional i íntima: la que sacseja uns personatges atrapats en els seus somnis perduts, la por a la maduresa i el pas del temps, així com la por a seguir amenaçats no només per pandèmies globals i desconegudes, sinó també per les igualment globals –però aquestes mundialment conegudes, i necessàries per a la comèdia– misèries humanes», explica el mateix Durà.

Aquests dies roda al País Valencià, amb Francesc Orella i Edu Soto, en l’ambientació del restaurant italià on passa l’acció. “El meu personatge és el Ramon, el propietari. Un tipus amb una vida una mica equívoca, amb antecedents”, explica Francesc Orella.

L’ofec provocat per la crisi econòmica farà que en Tomàs, el paper que interpreta Edu Soto, en un altre temps amic del Ramon, es vulgui cobrar uns deutes pendents: “El meu personatge està molt ferit perquè aquella persona que considerava família l’ha fet fora, perquè no hi ha feina i temps després ve a reclamar-li uns diners”.

Enmig de tot això es troba en Santi (Pau Durà), que arriba al restaurant buscant ajuda després de tenir un accident mentre anava de camí a l’hospital a fer-se una prova d’esperma.

Orella i Soto estan encantats de treballar al costat i sota les ordres de Pau Durà. “M’agrada molt posar-se en mans del Pau perquè té molt sentit el que diu i com ho vol. Se’ns escapa el riure quan rodem moltes vegades”, explica Francesc Orella. “És admirable perquè està a tot arreu”, remarca Soto.

Sinopsi:

En Santi és un crític culinari en plena crisi dels 40. De camí a la clínica on l’espera la seva dona per fer una fecundació “in vitro”, xoca amb la moto. El vehicle contrari es fuga i ell entra al restaurant Toscana buscant ajuda. Serà en aquest local on quedarà atrapat per un extreballador que, a punta d’escopeta, reclama la seva liquidació al propietari. 

“Toscana” és una producció de Good Machine Films, productora constituïda per Fosca Films, Gaia Audiovisuals i True Films, en coproducció amb TV3, la participació d’Àpunt i el suport de l’IVAC i l’ICEC.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: