Un pallasso modern que se’n riu del fracas

Text: Redacció, Teatre Gaudí. Fotos: Teatre Gaudí.

De l’11 (demà) al 21 de març al Teatre Gaudí: Boig, absurd, atrevit… El pallasso Fred Blin (Eugene Pinout) ha après a capgirar la situació i a riure dels impediments que troba davant del públic.

Organitzar un espectacle no és fàcil, però amb una mica de sort, Blin ho aconseguirà. Això és el
que farà a ‘Tenim sempre raó? Wich witch are you?’ a partir del pròxim 11 de març a la sala petita del Teatre Gaudí de Barcelona.

El seu personatge, un pallasso modern, intentarà que tot quadri a l’escenari, però trobarà un munt d’entrebancs. Una obra, doncs, que glorifica el fracàs, el dubte, l’irrisori, la ineptitud i la veritat en la falsedat (i viceversa).

“Res sembla escrit, però l’espectador se n’adonarà que el desenvolupament és precís amb un llenguatge corporal controlat i amb un esmolat sentit de l’humor”, explica Piout, L’espectacle està carregat de sorpreses i de jocs que impliquen la intervenció del públic, trencant constantment la quarta paret.

Caracteritzat amb una gorra, una bata fermada amb un penjador de roba o bé vestit de núvia, Blin apareix com aterrat sense voler, per jugar amb el públic.

Pinout, d’origen francès i francòfon, ha traduït l’obra al català per fer arribar en aquestes latituds una bona dosi d’hilaritat i carisma.
Sortit de les aules de l’Ecole Nationale de Cirque Annie Fratellini i l’Ecole de Théatre ‘Le Somavar’, la trajectòria de Fred Blin s’uneix amb la de Patrick de Valette, Ricardo Lo Giudice i Matthieu Pillard, amb qui va crear la companyia Chiche Capon, amb la que segueix treballant. Ha col·laborat amb Pallassos sense Fronteres en una gira per Palestina. Durant anys ha fet riure l’escena francesa amb
obres com ‘Le Grand Saut de la Mort’, ‘Le Cabaret des Chiche Capon’, ‘The Oliver St John Gogerty’ ‘LA 432’ i ‘Opus Ultimus’.

Fitxa Artística:
Direcció: Fred Blin Dramatúrgia: Fred Blin
Actor: Fred Blin
Mirada externa: Raymond Raymondson
Fotografia: Franchon Bilbille Grafisme: Juliette Gueiko De l’11 al 21 de març. De dijous, divendres, dissabte 18:00h 
Diumenge 17:00h 
Espectacle en català

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s