El Circ Raluy Legacy prorroga la seva estada a Barcelona.

Texto: Redacción, Circ Raluy Legacy. Fotos: Circ Raluy Legacy.

Barcelona podrà continuar gaudint del bon humor i optimisme de TODO (LO)CURA, el nou espectacle del Circ Raluy Legacy que aquests dies està presentant a la ciutat. La companyia ha decidit prorrogar fins a l’11 d’abril.

Foto: Francesc Torres

‘Tot i l’excel·lent  ritme de venda d’entrades que estem tenint. L’aforament limitat ha fet que molts barcelonins i barcelonines no hagin pogut veure encara el nou espectacle. Amb aquesta pròrroga hem volgut agrair al públic de Barcelona el suport i la bona acollida que ens ha donat en aquests temps tan delicats pel món de la cultura. Passarem la Setmana Santa a la ciutat, donant així l’oportunitat de veure l’espectacle  a totes aquelles persones que encara no ho han pogut fer‘ comenta Louisa Raluy, codirectora de Circ Raluy Legacy.

El Circ Raluy Legacy, ubicat al Port Vell, continuarà oferint sis funcions setmanals fins al 27 de març i dues funcions diàries entre el 28 de març i el 5 d’abril. Es poden consultar horaris i funcions a la web del circ, circoraluy.com.

Foto: Luis Remola

A partir del 5 de març i continuant amb la idea de facilitar l’accés a la cultura, tots els divendres fins al 9 d’abril, la companyia posa en marxa la iniciativa ‘Happy-friday’ amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats.

TODO (LO)CURA és un espectacle ple d’humor i amb la dosi d’optimisme que tots necessitem en aquests moments. Impressionants números aeris, equilibris impossibles, la família Raluy ens ofereix la seva essència, que no és una altra que la del més pur circ dels anys trenta. Llums, so, coreografies úniques, l’avantguardisme més actual i l’últim en tecnologia fan que TODO (LO) CURA sedueixi als grans i fascini als més petits.

Foto: José Luis Pavón

L’espectacle, compte amb una actuació estel·lar, única i exclusiva. Es tracta dels Barjots Dunkers, el mític grup francès de bàsquet acrobàtic que està arrasant a Europa i que faran gaudir a tots amb la seva sorprenent actuació.

A més, perquè no podia ser d’una altra manera, el nou espectacle s’ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària, ja que la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per a la família. Es tracta d’un espectacle d’una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l’equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s’higienitzen les graderies i les zones comunes.

La venda d’entrades es realitzarà en la web www.circoraluy.com o en les taquilles del Circ.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: