Cares noves a “Com si fos ahir”

Text – Redacció-TV3. Fotos – TV3.

La sèrie d’èxit de la sobretaula de TV3, “Com si fos ahir”, ha arribat a un moment clau en què proliferen els canvis i les novetats. Aquests canvis van acompanyats de noves cares per als espectadors, que no ho són forçosament per als personatges, ja que algunes de les incorporacions formen part d’un passat que ara retorna.

Biel Durán i Carlota Olcina

Les noves trames de “Com si fos ahir” es complementen amb la incorporació de personatges nous que arriben per complicar o resoldre una mica més la vida dels protagonistes. No se sap si la seva estada serà més o menys llarga, però segur que se sentiran sensacions noves i s’obriran nous horitzons.

Ahir l’espectador ja va poder conèixer el Juli (Aleix Melé), un jove simpàtic i solter, enamorat de la seva feina com a mestre en una escola de Sabadell, i que amaga alguna cosa. Però aquesta serà una setmana de novetats i demà, dimecres, n’hi haurà dues més, la Cristina (Carlota Olcina) i el Quique (Biel Duran), els pares d’un nen que va a la mateixa classe que l’Èric, el fill gran de la Noe. Semblen la parella perfecta, però ja se sap que el matrimoni perfecte no existeix, i menys a “Com si fos ahir”.

Dijous serà el tron de l’Eulàlia (Vicenta N’Dongo). La Sílvia i la Gemma la van conèixer el cap de setmana que van marxar de viatge. És una executiva d’alt nivell solitària però plena d’energia i ganes de viure que entrarà com un huracà en la vida de les dues amigues.

I dues novetats més, encara. A finals de setmana -divendres- la Gina (Meritxell Huertas) s’incorpora a la sèrie, i a mitjans de la següent –dimecres- ho farà l’Ignasi (Juli Fàbregas). Són dos excompanys del Reina Sibil·la que compartien classe amb els protagonistes, però que no eren de la seva colla. La Gina era més coneguda com “la balena” pels protagonistes. Ara, molts anys després, encara no els ha perdonat el tracte que va rebre quan compartien institut. I l’Ignasi té més d’un compte pendent amb la Marta que, perplexa, no se’n sap avenir.

“Com si fos ahir” s’emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: