Aquest divendres es publica “2021: an Earth oddity”, el nou disc d’Aiala

el

Text – Redacció-Kasba Music. Foto – Kasba Music.

Aquest divendres, 12 de febrer, és una d’aquelles rares dates capicua, 12022021 i la data escollida per Aiala per publicar el seu segon disc, “2021: an Earth oddity” un sentit cant a la creativitat el títol del qual ret homenatge a dos grans artistes , Stanley Kubrick i David Bowie.

Si en el seu primer treball, la jove cantant, ja va sorprendre per la seva diversitat estilística encara que alhora presentava un projecte homogeni que girava al voltant de la música negra, en aquest nou disc la seva personalitat està molt més present i s’ha atrevit a afegir un component pop a tot el que ja ens va oferir fa un parell d’anys, resultant d’això un disc tan complet com personal que ens apropa encara més al seu univers.

Segueix present el seu món planetari, amb la presència d’aquestes fases de la lluna (en la gran portada que homenatja la de “Space oddity”) que sempre tornen al punt de partida, tal com succeeix amb el propi disc, que s’inicia igual que acaba o que quan s’acaba, torna a començar.

Un cercle on la mateixa artista és el ying i el yang i al llarg del qual ens ofereix des de precioses obres pop com “Blind world” o “By my side (Baby)” fins energètics ritmes jungle o dures rimes que ens transporten al rap dels noranta com “Give me” o “Gotta be strong”. Passant per un espectacular blues sense estructura de blues, com és “Always want more” amb la omnipresent col·laboració de Stéphane Laidet (Farmo), un dels harmòniques més imponents de país.

Però és que hi ha molt més, doncs amb aquest disc Aiala demostra que es manté al marge de la llei de la gravetat i segueix passejant entre els planetes del sistema solar, potser perduda qual Major Tom.

12/02/2021 Publicació en format físic (CD i LP) i digital de “2021: an Earth oddity”
07/03/2021 Presentació a Reus, Teatre Bartrina, Black Music Fest
19/03/2021 Presentació a Madrid, sala Zero
17/04/2021 Presentació a Barcelona, sala La Nau, Curtcircuit

Més informació:

Entrevista de Barnafotopress a Aiala

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s