Anna Netrebko torna al Liceu amb un recital a piano

el

Text – Redacció-Premsa Liceu. Fotos – A Bofill.

El Gran Teatre del Liceu es prepara per tornar a rebre la reina indiscutible dels escenaris d’òpera més importants del món. Anna Netrebko delectarà al públic barceloní el proper 27 de gener amb un íntim recital Jour et nuit acompanyada del piano de Pavel Nebolsin, la mezzosoprano Elena Maximova i Giovanni Andrea Zanon al violí. Una nova oportunitat per retrobar-la al Teatre ja que el passat octubre, la soprano russa va haver de cancel·lar la seva participació a l’obra Il trovatore degut a la seva convalescència per Covid-19.

©A Bofill

El programa de cant i piano permetrà escoltar els colors infinits de la veu de la cantant, tot recorrent peces de diferents compositors que ens fan viatjar en la poesia del dia i la nit. L’audició d’aquesta sessió única comptarà amb algunes de les peces més cèlebres de tots els temps, que començarà amb obres de Rachmàninov, Korsakov, Strauss, Debussy, Bridge, entre d’altres. La segona part s’inicia amb les sensibles cançons de Txaikovski per donar pas a les composicions de Bridge, Fauré, Dvorák, entre d’altres.

Consulteu el programa sencer fent clic aquí

Anna Netrebko, la soprano admirada

©A Bofill

La prima donna del segle XXI, Anna Netrebko, va ser descoberta per Valery Guérguiev fa 25 anys al Teatre Mariïnsky de Sant Petersburg, i des de llavors, ha redefinit el concepte d’estrella de l’òpera. Des de cantar a la cerimònia dels Jocs Olímpics d’Hivern de 2004 fins esdevenir el primer artista clàssic en aparèixer a la llista de les 100 persones més influents del món a la revista TIME, Netrebko s’ha convertit en l’ambaixadora mundial de l’òpera i és reconeguda com una de les artistes escèniques més convincents i compromeses de l’actualitat. Les seves interpretacions de les han estat enregistrades i guardonades en nombroses ocasions, i actualment s’aventura en un repertori cada cop més audaç i dramàtic.

L’última actuació de la soprano al Liceu va ser al novembre del 2019, quan Anna Netrebko va cantar Verdi acompanyada del tenor Yusif Eyvazov i el baríton Christopher Maltman. Aquest magnífic trio de veus va compartir escenari amb l’Orquestra Simfònica del Liceu, sota les ordres del mestre Denis Vlasenko.

©A Bofill

Liceu, un espai segur

El Gran Teatre del Liceu ha treballat des de l’inici de la pandèmia en poder habilitar una sèrie de mesures adaptades per garantir la seguretat sanitària dins del Teatre. Un protocol que té la finalitat de donar compliment a la normativa del departament de Salut i les condicions específiques del Procicat en matèria d’equipaments culturals.

Amb la intenció d’assegurar al màxim que el Liceu sigui un espai segur recordem que és obligatori l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic dins el Teatre. Entre altres mesures es troben el control de temperatura en els accessos, la desinfecció constant dels espais, la renovació permanent de l’aire a través de dos nous ventiladors que s’han instal·lat l’agost del 2020, la inhabilitació del guarda-roba, i l’ús del format digital per als programes de mà.

Per tal que el públic pugui retornar a les seves cases abans del toc de queda, l’horari de la funció serà a les 19h

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s