TV3 enceta l’any amb l’emissió del musical “El fantasma de l’òpera al Royal Albert Hall”

el

Divendres 1 de gener, a les 12.00, TV3 emetrà «El fantasma de l’òpera al Royal Albert Hall», una adaptació del musical d’Andrew Lloyd Webber que es va representar al Royal Albert Hall de Londres el 2011.

El dissabte 9 de gener, a les 21.55, el 33 també l’emetrà, però amb la particularitat que serà la seva versió original i, a través del comandament, l’espectador tindrà disponible la subtitulació en català o bé en anglès.

Per celebrar el 25è aniversari de l’estrena del musical «El fantasma de l’òpera», dirigit per Andrew Lloyd Webber, el productor teatral anglès Cameron Mackintosch va produir una adaptació d’aquest espectacle únic.

Inspirada en l’escenografia original de Hal Prince i Gillian Lynne, aquesta luxosa i enlluernadora producció es va representar al llegendari teatre victorià Royal Albert Hall de Londres, amb un repartiment i una orquestra de més de 200 artistes i diverses actuacions convidades molt especials.

«El fantasma de l’òpera al Royal Albert Hall» està protagonitzat per Ramin Karimloo, que dona vida al fantasma, i Sierra Boggess que interpreta la Christine. Els acompanyen Barry James com a monsieur Firmin, Gareth Snook com a monsieur André, Liz Robertson com a madame Giry i Wynne Evans com a Piangi.

«El fantasma de l’òpera» és una novel·la gòtica de Gaston Leroux que combina romanticisme, terror, misteri i tragèdia. La història tracta d’un home misteriós que terroritza l’òpera de París i que vol cridar l’atenció d’una jove cantant que estima.

Aquest musical es va estrenar al West End el 1986 i, a Broadway, el 1988. És el musical que fa més temps que es representa a Broadway, després d’haver superat «Cats», el 2006; i el segon al West End.

Ha guanyat més de 60 premis teatrals, inclosos set premis Tony a Broadway i tres premis Olivier al West End. També va guanyar el Premi del públic al musical més popular als premis Laurence Olivier del 2002.

A tot el món, «The Phantom of the Opera» ha recaptat més de 5.600 milions de dòlars. Els ingressos de la taquilla són superiors a qualsevol obra de teatre o pel·lícula de la història, inclosos «Avatar», «Titanic», «ET» i «Star Wars». S’ha vist a 145 ciutats de 27 països i ha reunit més de 130 milions de persones. «El fantasma de l’òpera» es pot veure actualment a Londres, Nova York, Budapest, Las Vegas i Kyoto.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s