Demà. dijous 24 de desembre, Tragèdia a «Com si fos ahir»?

Text – Redacció-TV3. Foto – TV3.

Demà, dijous 24 de desembre, després de l’espai “Cuines”, TV3 emetrà l’últim episodi de l’any de “Com si fos ahir”, la sèrie líder d’audiència de la sobretaula des que va començar, amb una mitjana de 252.000 espectadors i una quota del 15,5%. La colla d’amics d’institut agafa vacances fins al dilluns 11 de gener, que tornaran per resoldre totes les incògnites que deixen aquesta última setmana d’emissió, en què les trames s’ha embolicat.

Uns últims dies convulsos

El Jordi continua a la deriva en el pla emocional. Està gelós de la suposada felicitat de la seva ex, que no sap que el seu nòvio i la seva filla s’han embolicat!

L’Eva ja fa setmanes que veu trontollar la relació amb el Santi, i semblava que el petó amb el Litus havia encetat un camí de no-retorn. De moment, però, vol seguir apostant pel professor de patinatge. Acabarà anant-se’n amb ell a Dublín?

El Marc viu una temporada encadenant un error darrere l’altre, foragita la gent que l’estima i la situació és cada vegada menys sostenible. Se li plantegen uns escenaris molt foscos al fill del Quim i la Cati, si no es replanteja el camí.

I la Gemma, que sap perfectament com és l’Eudald, no aconsegueix fer-lo fora de la seva vida. I sembla que a ell ja li està bé. O té unes altres intencions?

Les audiències lideren la sobretaula amb un 16% de quota de mitjana

“Com si fos ahir” va estrenar aquesta quarta temporada el 18 de setembre del 2020 amb un episodi que van veure 241.000 espectadors, un resultat que millora l’estrena de la temporada passada. En aquest semestre, la sèrie ha liderat la franja de la sobretaula a 90.000 espectadors de diferència de la segona cadena classificada. “Com si fos ahir” ha tingut una audiència mitjana de 252.000 espectadors i una quota del 15,5%, i pràcticament dos milions i mig de persones (2.456.000) han connectat amb el programa en algun moment.

La fidelitat de l’audiència queda també reflectida en l’índex qualitatiu de 8 sobre 10 del panel GfK. Un 91% dels espectadors comentarien el programa amb gent del seu entorn i el recomanarien amb una puntuació d’un 8,1 sobre 10.

A les xarxes, el consum de vídeo és de 67.000 usuaris únics i 268.000 reproduccions en directe i a la carta. Des que va començar, la temporada ha acumulat 3,2 milions de reproduccions a l’octubre i al novembre ha estat el segon programa més vist a la carta.

La telenovel·la de la sobretaula de TV3, “Com si fos ahir” s’emet de dilluns a divendres, a les 15.55.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: