Torna ‘Barcelona 24h’, el musical de la Ciutat Comtal, ara al Teatre Gaudí

Texto: Pollyana Hernández. Fotos: Prensa Teatre Gaudí Barcelona, Pollyana Hernández.

No és necessari anar a Broadway, Barcelona 24h aconsegueix robar la seva essència al gènere musical. Sota la direcció de Marc Flynn, amb text i música original de Pau Barbarà Mir; Laia Fontàn, Jaume Casals, Anna Piqué y Alex Sanz demostren el seu gran talent histriònic i vocal en aquest singular musical de petit format desenvolupat a Barcelona.

Amb talent que ha treballat en Netflix, TV3 i moltes obres de teatre, Barcelona 24H arriba al Teatre Gaudí

Amb una direcció musical de Dídac Flores, una escenografia de Jordi Bulbona, coreografia i ajuda en direcció de Ruben Yuste, un disseny d’il·luminació de Dani Gener, fotografia i projeccions d’Helena Palau, vídeo Teaser d’Albert Masferrer, surt aquesta obra de teatre de ‘Suerte en mi vida Producciones’, organitzada també per Versus Teatre.

Barcelona acull aquest musical de dijous a diumenge des del 17 de desembre de 2020 fins el 28 de febrer de 2021 al Teatre Gaudí. ‘Barcelona 24h’ sedueix a l’espectador fins aconseguir fer-lo empatitzar amb el dia a dia de 4 joves, els quals viuen (d’acord amb les seves inquietuds i edats) al màxim de la Ciutat Comtal. Cadascú des de la seva particular situació sentimental, econòmica, o social, o des de la barreja d’aquestes 3. Ressaltant, a la vegada, però, rient de l’estrés amb el qual es viu a Barcelona.

Alex Sanz fa que els espectadors s’enamorin de la ciutat, i que tinguin il·lusions. Anna Piqué els concedeix una importància immortalitzant-los amb els seus ‘clics’. Laia Fontàn els fa riure de cóm de caòtica i cruel pot arribar a ser la ciutat. I Jaume Casals els fa reflexionar sobre què tan valuós resulta tenir una bona feina.

Una barreja d’alegria i tristesa en l’estrena, degut a l’incertesa de poder continuar o no amb les funcions

‘Barcelona 24h’ és una obra de teatre desenfadada, però curosa amb els detalls. Vigilant força bé els diàlegs per a provocar la identificació del públic amb varis episodis de cadascú dels personatges. Aquí es veu el talent de Pau Barbarà Mir. Agraden els petits detalls de la vida quotidiana a Barcelona, com els problemes de vivenda, el món de la fotografia, les presses als transports públics i els horaris laborals maratonians. També generen connexió els llocs: el Carmel, el Paral·lel, la Sala Apolo, algunes botigues locals o el badulaque de Dídac Flores. L’obra en el seu conjunt , fa pensar en influències de Los Angeles (La La Land) i més en concret de Hollywood (Hugh Grant i mencions d’altres grans musicals).

En general, independentment de l’edat del públic, aquest s’identificarà amb uns quants dels diàlegs i aspectes d’aquesta posada en escena. Barcelona 24h té una certa màgia no del tot descriptible que aconsegueix connectar amb el dia a dia de qualsevol persona que viu a la Ciutat Comtal.

A més, el total dels integrants del musical estan desitjant que, tot i les restriccions, i sempre amb les mides sanitàries adequades, tothom continuï anant al teatre i gaudir de Barcelona 24h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: