«Fighting and learning» d’Aiala, millor cançó catalana del 2020 segons els oients d’iCat

el

Text – Redacció-Kasba Music. Foto – Kasba Music.

Avui s’ha fet pública la decisió dels oients d’iCat. «Fighting and learning» d’Aiala escollida millor cançó catalana de 2020. És el primer avançament del seu proper disc que sortirà al febrer.

Aiala va començar el 2020 coneixent la nominació a Millor disc del 2019 als Premios Clinton que la revista especialitzada en música negra «Enlace Funk» atorga anualment a Madrid i l’acaba rebent el seu primer guardó, Millor cançó catalana de l’any segons els oients d’iCat, que l’han escollit entre una cinquantena de temes proposats pels professionals de l’emissora.

Entremig, ha estat nominada pels socis d’ARC, l’Associació de Representants i Mànagers de Catalunya, al Reconeixement a l’Artista Emergent, ens uns premis que s’han atorgat aquesta mateixa setmana durant una gala a la qual la jove artista va poder interpretar precísament aquest tema.

«Fighting and learning» és el primer avançament del seu proper àlbum, un disc anomenat «2021: an Earth oddity» que veurà la llum el pròxim 12 de febrer de 2021, una data gens casual, 12022021, número capicua.

La producció ha anat a càrrec de la mateixa Aiala i de Chalart58 i, com el seu primer disc, s’ha gravat a La Panchita de Barcelona.

Han acompanyat a Aiala en la gravació de la cançó Celia del Barco, cors, Macià Amorós, bateria, Pol Sistach, guitarra, (els tres acompanyants habituals d’Aiala en directe), Chalart58, percussió, Joan Vigo, contrabaix (membre d’A Contra blues i tantes altres bandes), Uri Escolano, trompeta, i Josep Blanes, trombó (tots dos membres de Don Cosmic).

Entrevista de Barnafotopress a Aiala

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s