«Les tres germanes» de Txékhov arriba al Lliure amb direcció de Julio Manrique

Text – Redacció-Teatre Lliure. Foto – Teatre Lliure.

Julio Manrique dirigeix –i coadapta amb Marc Artigau i Cristina Genebat– el clàssic d’Anton Txékhov Les tres germanes i el du a la Sala Fabià de Montjuïc del 10 de desembre al 17 de gener de 2021. El muntatge, portat a l’època actual, compta amb un repartiment de luxe format per Mireia Aixalà, Joan Amargós, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Jordi Rico, Marc Rius, María Rodríguez, Lluís Soler i Elena Tarrats.

Olga, Maixa i Irina tornen a escena. La idea d’una vida millor impregna els anhels de les filles del general Prózorov. Però aquí al camp, apartades de tot, només hi regna el tedi. I Moscou és lluny… L’actor i director Julio Manrique torna al Lliure després de l’èxit de L’ànec salvatge de Henrik Ibsen el 2017. Aquesta vegada, amb un Txékhov (1860-1904), un clàssic al qual no s’havia apropat des de l’estrena el 2010 de la posada en escena de L’hort dels cirerers al Teatre Romea. La història de tres germanes (Maixa, Olga i Irina) i un germà (Andrei) en la vida insatisfeta i decadent de les classes privilegiades en la Rússia rural. Moscou és el principal element simbòlic de la peça, sempre idealitzat i desitjat pels personatges, incapaços  d’atrapar un món nou que ja traspunta. 

Les tres germanes voldrien anar a Moscou. Però no hi van. Voldrien vendre la casa on viuen, canviar de feina, de parella o de vida. Però no ho fan. Són capaces d’imaginar-se vivint una vida millor, una vida nova, plena de sentit i de llum. Però no saben com viure-la. I pateixen. Perquè no són on voldrien ser. Perquè no fan el que voldrien fer. Perquè no estimen qui voldrien estimar. Perquè no les estima qui voldrien que les estimés. Perquè no són qui voldrien ser. I per què? 

HORARIS (toc de queda)

Seguint les noves mesures establertes pel ProciCat en la crisi del coronavirus SARS-CoV-2, el Teatre Lliure modifica els horaris d’algunes funcions.

De dimecres a dissabte a les 19.00 hDiumenge a les 18.00 hDimarts 22/12 i 29/12 a les 19.00 h 

RECORDEU amb l’entrada de la funció de les 19.00 h podeu circular fins a les 23.00 h PREUSDe 9 a 29 € 

ACCESSIBILITAT A partir del 19/12, sobretítols en castellà i anglès.

Cada dissabte 18/12 i 15/01 sobretítols adaptats

08/01 audiodescripció

COL·LOQUIS 11/12 prefunció a les 18.00 h

17/01 postfunció DATA NOVA 

SALA ONLINE #LliureAlSofà a partir del 08/01

 XXSS@Larsgez#LesTresGermanes

Venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: