Entrades a la venda de ‘La traviata’, que arriba aquest Nadal al Gran Teatre del Liceu

Text – Redacció-Premsa Liceu. Foto – A.Bofill.

El Gran Teatre del Liceu es prepara per reobrir les seves portes al públic i celebrar el Nadal amb un dels títols més esperats de la temporada, La traviata de Verdi, una producció del cèlebre David McVicar i sota la batuta de la directora italiana Speranza Scappucci. Un equip artístic de luxe que es veu encara més elevat per la recent incorporació de dues de les sopranos més aclamades del moment, la sud-africana Pretty Yende (7, 13, 21, 28 i 30 de desembre) i la nord-americana Lisette Oropesa (10, 15, 19 i 27 de desembre), que interpretaran Violetta alternant-se amb la russa Kristina Mkhitaryan (5, 9, 12, 14, 17, 20 i 29 de desembre). El baríton georgià George Gagnidze (5, 9, 12, 14, 27 i 29 de desembre), habitual de cada temporada a l’escenari del Metropolitan Opera de Nova York, substituirà en el paper de Giorgio Germont a Artur Rucinski, que ha hagut de cancel·lar per motius personals.

© A.Bofill

La traviata serà un dels plats forts d’una campanya de Nadal que també recupera dos dels espectacles més reeixits del Petit Liceu per a gaudir en família. D’una banda, l’adaptació que Comediants va fer del Die Zauberflöte de Mozart i que ha esdevingut un dels clàssics que més espectadors acumula de la història del Liceu, La petita flauta màgica. I de l’altra, un nou clàssic d’aquestes dates al Liceu, el Conte de Nadal de Charles Dickens, amb música d’Albert Guinovart, adaptació de text de David Pintó i l’espectacular art amb sorra de Borja Gonzálezde la companyia Ytuquepintas, que dibuixarà el món oníric del conte de Dickens mentre acompanya les veus d’Anna San Martín, Albert Mora, la formació VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, dirigits per Josep Vila i Jover. Serà a partir del dijous 12 de novembre a les 10h que els abonats podran accedir a la venda preferent dels tres espectacles, un avantatge que es farà extensible també a tothom qui la temporada anterior va adquirir un abonament a la carta. Pel que fa la venda general, s’obrirà el dilluns 16 de novembre a les 10h. A més, per mirar de compensar la reducció d’aforament del 50% i donar més opcions al públic de tornar al Liceu aquest mes de desembre, el Liceu ha decidit afegir una funció més de La traviata, el dia 27 de desembre

En l’hipotètic cas que les autoritats sanitàries tornessin a decretar un tancament forçat dels teatres, l’import de les entrades adquirides a partir del 12 de novembre seria retornat en 48 – 72 hores.​ Tal i com aconsella el Procicat, recomanem la compra online i, en cas de venir a les Taquilles (horari d’obertura a les 11h) recomanem fer el pagament amb targeta. Les funcions previstes per les 20h se seguiran avançant a les 19h per complir amb les darreres mesures decretades pel Procicat, que obliguen a tancar els teatres abans de les 23h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: