Comença el rodatge de “Pan de limón con semillas de amapola”, amb participació de TV3

Text – Redacció-TV3. Fotos – TV3.

Ha començat el rodatge de “Pan de limón con semillas de amapola”, una pel·lícula de Benito Zambrano sobre amistat, maternitat i els secrets que amaga una recepta de pa oblidada a l’illa de Mallorca. I, per sobre de tot, és la història sobre un grup de dones que aprenen a decidir amb llibertat i coratge, sobre el seu futur. La pel·lícula és l’adaptació cinematogràfica de la novel·la d’èxit de Cristina Campos, que porta el mateix nom, traduïda a set idiomes i de la qual s’han venut més de 250,000 exemplars a tot el món. 

El repartiment està format per Elia Galera, Eva Martín, Mariona Pagès, Marilú Marini, Tommy Schlesser, Claudia Faci i Pere Arquillué. 

El rodatge, que s’allargarà durant vuit setmanes, tindrà lloc a la vila mallorquina de Valldemossa i a Gran Canària. 

Sinopsi  

L’Anna (Eva Martín) i la Marina (Elia Galera), dues germanes que van ser separades quan eren adolescents, es retroben a Valldemossa, un poble petit, de l’interior de l’illa de Mallorca, per vendre un forn de pa que han heretat d’una misteriosa dona que sembla que cap de les dues coneix. 

Les germanes tenen vides molt diferents. L’Anna, casada amb un home que ja no estima, gairebé no ha sortit de l’illa, i la Maria és doctora en una ONG i viatja per tot el món.  

Mentre procuren descobrir els secrets que s’amaguen darrere d’aquesta herència tan enigmàtica, l’Anna i la Marina hauran d’enfrontar-se amb antics conflictes familiars, si volen recuperar els anys perduts. 

“Pan de limón con semillas de amapola” és una producció de Filmax en coproducció amb Deal Productions i compta amb la participació de TV3, TVE i Movistar+, amb el suport de l’Institut de la Cinematografia i les Arts Audiovisual (ICAA) i el Luxembourg Film Fund. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: