TV3 emetrà el concert “De Carmen Amaya a Estrella Morente”, que s’enregistrarà demà dijous al Gran Teatre del Liceu

Text – Redacció-TV3.

El diumenge 22 de novembre, TV3 oferirà el programa simfònic “De Carmen Amaya a Estrella Morente”, dirigit per Josep Pons i que s’interpretarà demà  dijous 5 de novembre al Gran Teatre del Liceu. L’enregistrament, amb una producció que preveu un desplegament de dotze càmeres, està dirigit per Igor Cortadellas i estarà disponible a la carta durant una setmana. 

Malgrat la suspensió de l’activitat oberta al públic, el Gran Teatre del Liceu manté la cultura viva ampliant la programació online durant tot aquest mes de novembre. Demà, dijous, tindrà lloc el concert que originalment s’havia de fer dissabte, “De Carmen Amaya a Estrella Morente”, dirigit per Josep Pons. La realització, dirigida per Igor Cortadellas, preveu un desplegament de dotze càmeres que permetran gravar des d’angles únics com ara el mateix escenari o les llotges d’amfiteatre. 

El programa simfònic, que estarà disponible durant una setmana a tv3alacarta i al web del Gran Teatre el Liceu, guiarà l’espectador en un viatge pel món sonor d’Ibèria, una col·lecció de moments extraordinaris que tenen la dansa com a eix central. Compositors tan rellevants com Gerhard (“Alegrías”), Guinjoan (“Homenatge a Carmen Amaya”) i De Falla (“El sombrero de tres picos” i “El amor brujo”) acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i la veu d’Estrella Morente. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: