‘Pegados’ obre la temporada de teatre musical de Barcelona

Texto – Redacción-El Terrat. Fotos – El Terrat.

‘Pegados, un musical diferente’ (Teatre Goya) acaba de donar el tret de sortida a la temporada de teatre musical a Barcelona. Des del 24 de setembre, el públic ja pot gaudir d’aquesta comèdia musical que, 10 anys més tard i després d’haver recorregut els teatres de mig món, torna a la ciutat que el va veure néixer de la mà de les productores El Terrat (The Mediapro Studio)i Kaktus Music.

L’objectiu principal dels directors, Enric Cambray i Alícia Serrat, és donar a conèixer a una nova generació d’espectadors aquest nou muntatge que manté gran part del guió i l’esperit de l’obra original però que, segons Serrat, ha incorporat petites sorpreses i alguna escena nova al pròleg per introduir com es coneixen els personatges.

‘Pegados’explica la història d’un noi i d’una noia que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. A partir d’aquí tot s’embolica quan s’adonen que, per una estranya situació, no aconsegueixen desenganxar-se l’un de l’altre i decideixen anar a l’hospital. Aquí és on comença la història dels dos protagonistes, que estaran condemnats a entendre’s i conèixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències.

Júlia Bonjoch i Iñaki Mur, amb Gemma Martínez en el repartiment i Raúl Patiño a la direcció musical adjunta, protagonitzen aquest musical ple d’un humor fresc i transgressor.

En els seus 10 anys de vida, el musical compta amb més de 440 representacions realitzades per Espanya entre els anys 2010 i 2014, i amb múltiples versions a països d’Europa i Amèrica Llatina, que sumen en total més de 300 funcions. La gira internacional va recórrer països com Brasil, Colòmbia i Alemanya.

Unes xifres que creixen cada dia gràcies a la bona acollida i a les primeres reaccions entusiastes del públic que ja ha pogut gaudir d’aquesta nova versió de ‘Pegados’ que s’acaba d’estrenar a casa nostra.

Les entrades estan a la venda a través del portal del Teatre Goya.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: