Lolita Flores: «Quiero que la gente venga a pasárselo bien»

Text – Premsa Focus. Foto – Pentación espectáculos.

Aquest matí, el Teatre Goya ha acollit la presentació de La fuerza del cariño, una comèdia dramàtica versionada i dirigida per Magüi Mira de l’adaptació teatral de Dan Gordon, produïda per Pentación i protagonitzada per Lolita Flores amb Luis Mottola, Antonio Hortelano i Sara Moraleda. A la roda de premsa, han assistit els quatre actors de la companyia.

El vicepresident d’Art i Continguts del Grup Focus, Jordi González, ha volgut remarcar que el Teatre Goya és un espai segur. Ha donat les gràcies a la companyia i en especial, a Lolita perquè ja és la quarta vegada que puja a l’escenari d’aquest teatre. 

Quan l’amor pot amb tot

Lolita Flores, qui interpreta el personatge d’Aurora, la mare, ha declarat «que esta es mi casa» recordant que fa quatre anys va venir al Teatre Goya a fer «La plaça del diamant». Reivindica que tot i ser un moment difícil pel sector, anar al teatre és segur i els actors vibren amb les funcions. Finalment, ha volgut deixar clar que ella és valenta perquè diu que «me ocuparé de la mascarilla, pero no me preocuparé». Luis Mottola, que fa de l’astronauta que ocupa el cor d’Aurora, diu que «lo que me mueve es el amor» i que «en esta ensalada de emociones de hoy en día creo que vamos a connectar mejor con la función, estamos más sensibles». Sara Moraleda és Emma, la filla rebel d’Aurora. L’actriu diu que està molt contenta de començar aquesta obra amb els seus companys. «Cuando leí esa historia me gusto mucho porqué vivimos en unos tiempos que la gente se olvida del amor y cariño. Quiero que la gente vuelva a connectar con esas emociones» i afegeix que l’obra «nos va hacer reir, llorar, emocionarnos…lo que es el teatro». Antonio Hortelano, que interpreta al novio d’Emma, ha volgut parlar sobre l’evolució que pateixen els personatges, afirmant que «los cuatro personajes empiezan de una manera y terminan de otra» perquè «es un microcosmos de como somos y lo que tenemos que aprender para ser mejores personas». 

La fuerza del cariño es podrà veure al Teatre Goya del 16 de setembre  fins al 25 d’octubre. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: